Anahtar Kelimeler:

Buzlanan Yollar Kazalara Sebep Oldu

Buzlanan Yollar Kazalara Sebep Oldu

İl Genelinde Birçok Kaza Meydana Geldi.

 

Bugün gece yarısından sabah saatlerine kadar Kırıkkale genelinde buzlanmadan dolayı birçok maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Adeta buz pateni pistine dönen yollarda sürücüler araçlarının kaymaması için büyük uğraş verdi. Buzlanmaya karşı ekiplerin hiçbir çalışma yapmaması ise dikkat çekti.
 
Buzlanma sebebiyle yaşanan kazalardan birisi de Bahşılı ilçesinde meydana geldi. Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesi Kızılırmak köprüsü üzerindeki asfalt yolda gece meydana gelen buzlanma sebebiyle ticari taksi takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadı.
 
Gece hava sıcaklığının bölge genelinde düşmesiyle Kırıkkale ve civarında hava sıcaklığı eksi 4 derecenin de altına düşerek yollarda buzlanmalara neden oldu. Saat 00.30 sıralarında Bahşılı köprüsü yakınına müşteri getirip dönerken kaza yapan 71 T 0396 plakalı ticari taksi, köprüden çıkışındaki virajda aracın kayması sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Aracı kullanan Üzeyir Pehlivan, “Kızılırmak köprüsünden dönerken köprü üzerindeki buzlanmadan habersiz, seyir halinde idim. Köprü virajına girerken aracım birden kaymaya başladı ve direksiyon hakimiyetimi kaybederek şarampole kaydım, aracım yan yattı” dedi. Haber:Ahmet Yaman



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli