Anahtar Kelimeler:

Zincirleme Kaza: 6 Araç Birbirine Girdi

Zincirleme Kaza: 6 Araç Birbirine Girdi

Ankara-Kırıkkale Karayolunda Kaza.

 

Ankara`nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 araç birbirine girdi. Kazada 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sebebiyle Ankara-Kırıkkale karayolu bir müddet trafiğe kapatıldı.
 
Edinilen bilgiye göre önceki gün saat 17:00 sıralarında meydana gelen ilk kaza şöyle gelişti; Cansever Yiğit idaresindeki 34 DY 3930 plakalı araç, Elmadağ Baştaş Çimento Fabrikası`ndan kontrolsüz bir şekilde çıkarak karşı yola geçmek isteyen Mürteze Aybirdi idaresindeki 06 TD 537 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin kasası araçtan koparak yola savruldu. Bu sırada yolan geçmekte olan Hüsamettin Atalay yönetimindeki 06 GKC 98 plaka otomobil duramayarak kamyonetin yola savrulan kasasına çarptı. Bu çarpışmalarda Hüsamettin Atalay ile Mürteze Aybirdi yaralandı.
 
Bu arada meydana gelen ilk kazayı görmek için 06 MJT 46 plakalı aracını aniden yavaşlatan Mehmet Çetintaş ikinci bir kazaya sebebiyet verdi. Çetintaş`ın aracına arkadan hızla gelen Bülent Bahçeci yönetimindeki 06 BM 7601 plakalı araç ile Mehmet Kamış idaresindeki 77 DP 019 plakalı diğer araçlar çarptı. Çarpma sonrasında iki araç yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Emniyet ekiplerinin yanı başında olan bu kazada polisler de büyük tehlike atlattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Elmadağ Devlet Hastanesi ve Ankara`daki çeşitli hastanelere kaldırdı.
 
Kaza sonrasında Ankara ve Kırıkkale karayolunda cam kırığı ile araç parçaları yola savruldu. Polis ekipleri yolu temizlemek için trafiği durdururken olası başka bir kazanın yaşanmaması için tedbirler aldı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan Ankara - Kırıkkale karayolu daha sonra trafiğe açıldı.


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli