Anahtar Kelimeler:

Biçer de Başvuru Yaptı

Biçer de Başvuru Yaptı

Her şey Kırıkkale İçin

Uzun süredir yürüttüğü ve başarılı projeleri ile adını duyuran Türkiye Bisiklet Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Halis Biçer, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı

 
AK Parti Genel Merkezine yaptığı müracaatın kabulü ile aday adaylığını açıklayan Halis Biçer’e ilgi oldukça büyüktü. Bisiklet Federasyonu bünyesinde sürdürdüğü görevinde çok sayıda projeye ön ayak olan ve sorumluluk üstlenen Biçer, bundan sonraki enerjisini ve hizmet aşkını memleketi Kırıkkale için harcayacağını belitti ve “Kırıkkale’ye hizmeti olan çok değerli büyüklerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi ve “Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde, hükümetimiz ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar birçok ilke ve reformlara imza atarken bu önemli hizmetlerin yerel bazda bir örneğini de Kırıkkale Belediye Başkanı olduğumuzda ilimizde gerçekleştireceğiz.
 
Sosyal belediyecilik
Yerel yönetim tecrübesi olan Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın vatandaşların daha kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet alabilmesi için belediyelerle ilgili yasal mevzuatlara ilişkin değişikliklere çok hızlı bir şekilde yön vermesiyle birlikte “Artık mazeret üretmek yok; hizmet üretmek var” felsefesi ile bende bu önemli çalışmaların içinde olmak için aday adayı oldum. Önce Kırıkkale’yi köy havasından kurtarmayı amaç edineceğiz. Kaynaklarımızı verimli ve tasarruflu kullanarak bu güçle ilimizde birçok ilki ve yeni projeleri hayata geçireceğiz. Belediyeciliğin sadece kaldırım ve asfalt yapımından ibaret olmadığının farkında olmakla birlikte, sosyal belediyecilik anlamında da önemli hizmetleri yapacağım.
 
Hakka hizmet
Bu konuda icraatlarımızı yaptıkça halkımızın manevi desteğini alacağımızı düşünüyoruz. Kırıkkale ve Kırıkkale halkı Cumhuriyet şehri olması hesabiyle en iyi ve en güzel hizmetlere layıktır, bende Kırıkkale halkına layık olmaya çalışacağım. Partimizin “durmak yok yola devam” sloganından hareketle, Kırıkkale Belediyesinde hizmet yarışını başkanımızdan devir alıp Kırıkkale’ye layık bir şekilde daha iyi ve güzel hizmetleri getirmeye çalışacağım. Halka hizmet hakka hizmet düsturunu asla unutmayacağım” dedi.
 
Biçer kimdir?

Bir ülkenin kalkınmasında yerel yönetimlerin büyük önemi olduğunu savunan AK Parti Aday Adayı Biçer, hem Kırıkkale hem Türkiye’nin gelişmesi için çalışacağını kaydetti. Avukat kimliği ile tanınan Halis Biçer, Bisiklet Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanlığı yanında Kırıkkale’de günlük yayınlanan Gerçek Gazetesi’nin de kurucusu olarak biliniyor.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli