Anahtar Kelimeler:

Karapolat: Kırıkkale İçin Geliyoruz

Karapolat: Kırıkkale İçin Geliyoruz

Bahtiyar Karapolat Kararlı Konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kırıkkale Belediye başkan aday adaylığı açıklayan Bahtiyar Karapolat, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Aday adayı Karapolat “Şehrin ufukları açılmalı artık iş istihdamları sağlanmalı. Kültür aktivitelerine destek verilmeli” dedi.

 

Kırıkkale’ye hizmet etmek için adaylığını açıkladığını dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kırıkkale Belediye başkan aday adayı Bahtiyar Karapolat “Bu iktidara dur zamanı gelmedi mi? Bu insanlara dur diyecek kişi Devlet Bahçeli’dir. Gönlünüz rahat olsun ülke sahipsiz değil. MHP 1. parti olarak çıkacak. Belediye seçimleri tarihi fırsat olacak. Bu seçimi kazanmak zorundayız. İş ve cemiyet hayatında, plancılık bilgilerimi halka hizmet için, yatırımlar yapmak için aday adayı oldum” diye konuştu. Bu yolda, bu davada MHP çatısı altında mücadele vermeyi davet ettiğini söyleyen Karapolat “MHP zengindir. MHP büyük partidir. Bir partinin zenginliği aday adaylığının çokluğu ile olur. Hep birlikte olalım. Omuz omuza olalım. Şehrin ciddi sorunları var. Eksiklikleri var” şeklinde konuştu.

 

“Eksiklikleri kafamda canlandırıyorum” diyen aday adayı Karapolat “Kırıkkale devlet nimetlerinden yararlanamıyor. Köy yolları gibi yolları var. Eksikleri çok. Birkaç mahalle hariç içler açısı. Çağdaş kente yakışmıyor. Alt yapı sorunu içinden çıkılamaz durumdadır. Spor kompleksi yok. Eğer aday olursam hepsi sırayla gündemimde olacak. İnsanlar Zafer Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’ne hapsolmuş durumda. Kamu kurum ve kuruluşlar meydanda. Şehir karanlık tabloya dönüşmüş durumda. Çözümlerle tek tek üstesinden geleceğiz. Şehrin ufukları açılmalı artık iş istihdamları sağlanmalı. Kültür aktivitelerine destek verilmeli. Kırıkkale Üniversitesi, Mimarlar, şehir plancıları ve sivil toplum örgütleri ile koordineli olarak çalışılmalı. Seçimlerde iddialıyız. Belediye Başkanı bu sefer MHP’den olacak” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli