Anahtar Kelimeler:

Balışeyh`e Hizmet İçin Geliyoruz

Balışeyh`e Hizmet İçin Geliyoruz

Hilmi Şen, Basın Toplantısı Yaptı.

 

Balışeyh Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Hilmi Şen Balışeyh’te yaptığı basın açıklamasında Balışeyhlilere seslenerek “Balışeyh’e hizmetin en iyisini vermek ve hizmetkârınız olmak için geliyorum” diye konuştu.

 

Balışeyh’te gerçekleşen basın toplantısında ilk konuşmayı AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Süleyman Irmak yaptı. Irmak seçimlerde birlik beraberliğin olması gerektiğini belirterek, “Adayların hepsinin başımızın üstünde yeri var. Kimseye ayrıcalık yapmamız söz konusu değildir. Sadece onlardan bir ricamız var. Seçimlerde hepsi bir araya gelip kaybedenlerin küsüp gitmek yerine kazanın yanında olmasını istiyoruz” diye konuştu. Irmak’tan sonra söz alan Balışeyh Belediye Baykan Aday Adayı Hilmi Şen, “AK Parti’nin kuruluşundan itibaren çeşitli teşkilat kademelerinde etkin görevlerde bulundum. Kırıkkale’nin ve Balışeyh’in siyasi yaşamında her zaman aktif olarak hizmet üretmeye çalıştım. Şu anda 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Balışeyh Belediye Başkan adaylığı için resmen müracaatımı yapmaktayım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Devletimizin Dinamik İdeali’ olarak tanımladığı ‘Türkiye’nin her yönüyle en gelişmiş ülke olması’ için AK Partinin yürüttüğü her düzeydeki politikalara destek olmak, Balışeyh ve Kırıkkale’deki oy oranına katkı sağlamak ve Balışeyh’in öncelikle ekonomik ve şehircilik problemlerini çözmek için aday adayı oldum. Ülkemizin yen bir seçim atmosferine girdiği bu süreçte ‘her yönüyle en gelişmiş ilçe’ olarak ‘Yarınki Balışeyh’in kuruluşu çevresindeki tüm çalışmalarda Kırıkkale ve Balışeyh adına katkı sağlamak amacıyla Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.

 

Aday adayı Şen “Balışeyh’i ve Balışeyhlileri her yönüyle tanıyan ve onları çok seven bir kişi olarak Balışeyh ilçemize kalite ve değer katacak, verimli projelerimi uygulayabilmek için AK Parti yöneticileri ve AK Parti tabanı ile tüm Balışeyh halkımdan tam destek alacağıma ve Balışeyh’e en iyi hizmeti sunacağıma inanıyorum. Hepimizin çok iyi bildiği gibi Türkiye’de, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışına dayalı belediyecilik 1994’ü takip eden yıllarda İstanbul’da zirve noktasına ulaştı. Türkiye’de belediyecilik ‘Recep Tayyip Erdoğan’ adıyla anılır hale geldi. AK Parti ile kurumsallaşan bu süreç 2004 yerel seçimleriyle birlikte ülke genelinde modern kentleşmenin öncüsü oldu. Çünkü AK Partinin belediyecilik anlayışının temeli insanları hizmet etmeyi, sevmeye ve üretken olmaya dayanmaktadır. Bu felsefenin bu yaklaşımın ve bu ışığın ülkemizle birlikte Kırıkkale’mizle birlikte Balışeyh’imizi kuşatıp aydınlatarak 2009 yerel seçimlerinde ilçemizde de çağdaş belediyeciliğin önünü açma hedefini gerçekleştirmek amacı ve kararlılığıyla Balışeyh Belediye Başkanlığına talip oldum” ifadelerine yer verdi.

 

Şen, “Aynı zamanda ve her şeyden öncede; demokrasi kültürüne sahip, az kaynak ile çok iş yapabilen yetkiyi paylaşan Balışeyhlilerin yükselmesi için arayış içerisinde olan risk almaktan çekinmeyen ve hesap verirken şeffaf bir anlayışa sahip olan bir aday olarak halkımızın güvenini boşa çıkartmayacak, yepyeni bir dönemin başlatılmasının gerekli olduğunu biliyorum. Bu yeni dönemde Balışeyhliler için en iyi çağdaş hizmetler sunulacak, sorunlar çözülecektir. Halkın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda Balışeyh imar edilecektir. Halkımızın değerlerinin yaşatıldığı, en modern teknolojinin kullanıldığı, kuyrukların olmadığı, cadde ve sokakların tertemiz ve bakımlı olduğu, tarihi mirasın yaşatıldığı, ekonomik canlılığın arttığı, kültürel ve siyasi atmosferin pozitif yönde geliştiği bu ve buna benzer daha nice güzelliklerin yaşandığı bir Balışeyh’in tüm Balışeyhlilerin özlemini çektikleri bir Balışeyh olduğunun bilinciyle hareket ediyorum. Kendi ilçelerinde tüm Balışeyhlilerin huzur ve güven içinde yaşayan mutlu Balışeyhliler olmaları gerektiğine yürekten inanıyorum” sözlerine yer verdi.

 

Partim ve Balışeyhlilerin teveccühleri halinde AK Partili Belediye Başkanı olmak yani bu çağdaş güzellikler orkestrasının şefi olmak şerefini büyük bir onurla ve gelecek nesil için çaba gösteren bir Balışeyh sevdalısı olarak yarınlarımızın mimarları olan gelecek yöneticilere aktaracağım. Böylece de dün, bugün ve yarılan her zaman hepimizin olacaktır. Çünkü bir ve beraberiz, 70 milyon kardeşiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta benim partimden aday adayı olan arkadaşlarım olmak üzere Balışeyh’teki diğer partilerin aday adaylarına da başarılar diliyorum. Biz bir hizmet yarışına çıktık. Ben Balışeyh’e her yönüyle en iyi hizmeti vereceğimden eminim. Bu sürecin hem Balışeyh halkına hem de Kırıkkale ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Balışeyh’te yapılan toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kenan İnce, Balışeyh İlçe Başkanı Süleyman Irmak, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fahri Develioğlu, Selçuk Bedir, Ekmel Cönger, Belediye Meclis Üyesi Turan Duruyürek, Eski Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Balışeyh Belediye Meclis Üyesi Adem Erdal, Eski Milletvekili Adayı Zühtü Aksal, AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu ve çok sayıda Balışeyh halkı katıldı. Bayrak



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli