Anahtar Kelimeler:

Karakeçili`de Rezalet Haberine Tekzip

Karakeçili`de Rezalet Haberine Tekzip

Tekzip Metni

 

Haber sitemizin 16.11.2008 tarihli “Karakeçili’de Rezalet” başlıklı özel haberine Karakeçili Kaymakamlığı Sağlık Grup Başkanlığı tekzip yazısı göndermiştir.
 
İlgili metni Basın Kanunu hükümleri gereği yayınlıyoruz.
 
Haber sitenizin 17.11.2008 tarihli özel haberinde yayınlamış olduğunuz ‘Karakeçili’de Rezalet’ başlıklı özel haberinizde bahsedilen konular gerçekle ilgisi olmayan bilgileri içermektedir. Şöyle ki;
 

1.Haberinizde yayınladığınız fotoğraf Hastanemiz ön cephesinden alınmış olup son iki ay içerisinde çekilmemiş bir fotoğraftır. Çünkü Hastanemizde Eylül ayında Ön Cephe Kaplama işi yapılmıştır. Fotoğrafta bu bölüm gözükmemektedir.

2.Fotoğraf dikkatli incelendiğinde soğuk bir havanın olmadığı fotoğraftaki kişilerin kıyafetlerinden anlaşılmaktadır. Kişiler kısa kollu giyinmiştir.

3.Hastanemizde kalorifer yakıtlarımız yeterli miktardadır.

4.Kırıkkale için 17.11.2008 tarihine kadar gerçekleşen Meteoroloji verileri incelendiğinde, haberinizde belirtilen ‘buz kesen’ ‘paltolarla muayene’ tabirlerinin gerçekleri yansıtmadığı anlaşılmaktadır.

5.Aile Hekimliği binası kiralama tespiti için 17.11.2008 tarihinde gelen İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de Hastanemizde kaloriferlerin yandığına bizzat şahit olmuşlardır.

6.Bu gibi haberler büyük bir özveri ve güvenle çalışan Hastanemiz personelinde ve Hastane yetkililerimizde üzüntüye yol açmaktadır.

 
Sayın Haber Siteniz Sorumlu Müdürünün yukarıdaki tekzip yazısını 5187 sayılı Basın Kanununun 14. maddesinin ‘düzeltme ve cevap’ hükmü uyarınca yayınlamasını;
 
Bilgilerinize ve gereğini rica ederim.
 
Uz.Dr. Feridun KARAGÖZ
Sağlık Grup Başkanı


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu