Anahtar Kelimeler:

Öğrenciler Oynadı, Öğretmenler İzledi

Öğrenciler Oynadı, Öğretmenler İzledi

Öğrencilerden Öğretmenlerine Sürpriz.

 

Hacı Hidayet Doğruer çok programlı lise öğrencileri, öğretmenlerine sınıfta yaptıkları kutlama programı ile neşeli dakikalar yaşattı.
 
18 Kişiden Oluşan 10/B  sınıfı öğrencilerinin ve öğretmen Hacer Kahraman’ın düzenlediği, Okul Müdürü Musa İbiş’in nezaretinde yapılan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı.
 
Tüm programı öğrencilerin kendilerinin yaptığı öğretmenler günü kutlamasında sınıf korosunun öğretmenlerinin yüzüne bakmadan okudukları, “bom bili bili bom” şarkısının sözlerini değiştirerek, her nakarattan sonra bir öğretmenin isminin söylenmesi ve o öğretmene yakıştırmalar yapılması salonda bulunan öğretmen ve öğrencileri kahkaya boğdu. Bir öğrencinin “her şey öğretmendir” dizelerini, bir diğerinin “seni seven Mehmedin” isimli şiiri okuması salondakileri duygulandırdı.
 
Matematik öğretmeni Neslihan Ünsal programda yaptığı konuşmada “bizi onore ettiniz, böyle bir programla bizlere olan sevginizi anladık. Teşekkür ederim, emeği geçenleri kutluyorum.” dedi. Program dışarıdan gelen müzisyen misafir öğretmenlerin müzik ziyafeti ve ikramla sona erdi.


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu