Anahtar Kelimeler:

DP Gençlik Kollarından Açıklama

DP Gençlik Kollarından Açıklama

Soner Gencer, Basın Açıklaması Yaptı.

 

Demokrat Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Soner Gencer gündemdeki konulara dair basın açıklaması yaptı. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Gencer, Ülkede değerler üzerinden siyaset yapmaya başlandığını ve sırf oy için ülkenin öz değerleriyle oynandığını ifade etti.
 
Parti İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Gencer gündemdeki konulara ilişkin açıklamalar yaptı. Konuşmasına 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak başlayan Gencer ülkede öz değerler üzerinden siyaset yapılmaya başlandığını dile getirdi. Bütün siyasi partilerin sırf oy için öz değerlerimizle oyunlar oynadığını ifade eden Gencer “Daha dün başörtüsü yasasının iptali için Anayasa Mahkemesine başvuran CHP bugün çarşaflı ve başörtülü kadınlarımıza rozet takmaktadır. Halkımız bu tip organizasyonların sadece siyasi bir amaç taşıdığını ve oy kaygısı uğruna yapıldığının farkındadır. CHP’de bugün AKP gibi değerlerimiz üzerinden siyaset yapmaya başlamıştır. Bugün Türkiye’de öz değerlerimiz üzerinden siyaset yapmayan tek siyasi parti Demokrat Parti’dir ve ülkenin tek iktidar alternatifidir. Bu en yakın yerel seçimlerde netlikle görülecektir” şeklinde konuştu.
 
İMRALI İÇİN YAPILACAK TEK ŞEY İDAMDIR
 
AK Parti iktidarının PKK’nın isteklerini bir kez daha yerine getirmeye hazırlandığını dile getiren Gencer “Bugün İmralı’ya, bölücü terör örgütünün başının yanına üç beş mahkum daha gönderilmeye hazırlanıyor. Biz bunu yıllardır söylüyoruz. İmralı için yapılacak tek şey idamdır. Bölücü terör örgütünün Kuzey Irak’taki kampları yetmemekte birde İmralı’da kamp kurulmak istenilmektedir. İktidarın bugün tek müttefiki Kuzey Irak’ta kurulan bölgesel Kürt yönetimi olmuştur. AKP iktidarı, dün bizim verdiğimiz pasaportlarla gezen önemsiz insanları başımıza vezir yapmıştır. İktidarın yaptıkları bununla da bitmemektedir. Göreve geldikleri günden bu yana sağlık alanında reformlar yaptıklarını iddia edenler bugün vatandaşın cebinden para çalar hale gelmiştir” ifadelerine yer verdi.
 
İŞSİZLİK HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
 
28 Ekim tarihinde yürürlüğe giren sağlık uygulama tebliği gereğince SSK ve Bağ-Kur’luların devlet hastaneleri için 3, üniversite hastaneleri için 6, özel sağlık kuruluşları için 10 YTL katılım payı ödediklerini ifade eden Gencer “Bu para çalışanlar ve yakınlarından ilaç alırken, emeklilerinden aylıklarından kesilmektedir. Halkın durumu çok iyiymiş gibi sürekli ek ücretler çıkarılmaktadır. Her defasında sağlıkta reform yaptıklarını iddia edenler gözlerini yine vatandaşın cebine göz dikmişlerdir. Son üç aylık dönemde işsizlik fonundan yararlananların sayısı yüzde 55 oranında artmıştır. Bu zamana kadar kendi kendilerini idare edebilen işsizler bugün kukla hükümetten medet umar hale getirilmişlerdir. İşsizlik her geçen gün artmakta, yaşanan ekonomik darboğaz nedeniyle özel sektör yatırımcıları sürekli işçi çıkarmaktadır” şeklinde konutlu.
 
VERİLEN GÖREVİ YERİNE GETİRMEYE HAZIRIM
 
Demokrat Parti misyonunun Türk siyasi hayatında çizgisini bozmadan siyasetine devam ettiğini ve halkın değerleri ile siyaset yapmayan tek parti olarak iktidarın tek alternatifi olduklarını sözlerine ekleyen Gencer “İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı için çalışmalarının olduğunu dile getirdi. Çocukluğumdan yana bu partinin içerisindeyim ve bu zamana kadar verilen bütün görevlerin layıkıyla yerine getirdim. Teşkilat büyüklerimle İl Genel Meclisi aday adaylığım konusunda bu zamana karda yaptığım görüşmelerin tamamı olumlu geçmiştir. Büyüklerimizden alacağımız onayın sonucunda bu görevi yerine getirmekten onur duyacağım” dedi. Bayrak


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı