Anahtar Kelimeler:

Çocuk Yuvasına Hediye Kitap

Çocuk Yuvasına Hediye Kitap

Altınokta Körler Derneği`nden Hediye Kitap.

 

Altınokta Körler Derneği Başkanı Recep Dağdelen ve Dernek Üyeleri hafta sonu Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek çocuklara hikaye kitapları hediye ettiler. Çocukların bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu söyleyen Çocuk Yuvası Müdür Yardımcısı Eda Aslan “ Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
 
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Altınok Körler Derneği Başkanı Recep Dağdelen ve Dernek Üyeleri çocuklara hikaye kitapları hediye ettiler. Burada ki çocukların desteğe ihtiyaçlarını olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Dağdelen “ Tüm sivil kuruluşlarının buradaki çocuklarımıza gereken desteği vermesi gerekiyor. En azından onları ziyaret ederek yalnız olmadıklarının hissettirilmesi gerekiyor” sözlerine yer verdi.
 
ÇOCUKLARIN EV ORTAMINDA BÜYÜMESİ DAHA YARARLI
 
Tüm Kırıkkale halkının desteğini beklediklerini söyleyen Dernek Üyeleri hafta sonu Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Kırıkkale Çocuk Yuvası Müdür Yardımcısı Eda Aslan “Çocuklarımız için çok özverili bir çalışma yürütüyoruz. Bizim çalışmalarımızın yanında halkımızın desteğine de ihtiyacımız var. Burada 130 çocuk kalıyor. Bunlardan 14 tanesinin koruyucu ailesi var. Biz bu sayının artmasını istiyoruz. Bu çocuklar açısından çok önemli. Çocukların ev ortamında büyümesi onlar açısından daha yararlı olacaktır. Bu yüzden ailelerimizi buraya bekliyoruz” şeklinde konuştu. Bayrak


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu