Anahtar Kelimeler:

Kıratlı`dan Kırıkkalespor`a Destek

Kıratlı`dan Kırıkkalespor`a Destek

Maçı İzledi, Futbolculara Moral Verdi.

 

Kırıkkale Spor moral bozukluğu ile gittiği Maltepe Spor maçından 3 puan alarak döndü. Kırıkkale Spor`un puanı böylece 12 oldu. Takımın maçını AKP Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı’da izledi
 
Hızlı başladı
Şimşeklerin maçta son derece hırslı olması dikkat çekti. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoszlu, “Bizi karalayanlar şimdi ne yapacak merak ediyorum” dedi. Kötü gidişata son vermek için gittiğimiz Maltepespor deplasmanında gülen taraf biz olduk. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı mücadelesinde daha istekli, daha diri duran Kırmızı-Şimşeklerimizdi. Birçok pozisyon bulan ekibimiz kaleci engeline takıldı. İlk devrenin sonlarına doğru atılan ara pasına iyi koşan Cenker, 43. dakikada düzgün bir vuruşla topu filelerimize gönderdi: 1 - 0. İlk devre bu şekilde sona erdi.
 
Heyecanlı geçti
İkinci devreye hızlı başlayan, rakibini bunaltan Kırmızı Şimşeklerimiz Murat Berge`nin düşürülmesi ile 66. dakikada serbest vuruş kazandı.Topun başına geçen Mustafa Ünver`in açmış olduğu ortaya Abdullah kafa vurdu,kalecinin çaresiz bakışları arasında süzülen top filelere gitti skor 1 - 1 oldu. ilerleyen dakikalarda baskısını iyice artıran Kırmızı Şimşekler panikleyen Maltepespor kalecisinin topu elinden sektirmesini fırsat bildi.
 
Kutladılar

Top önüne düşen Abdullah mükemmel vuruşla topu ağlara gönderdi, hem kendisinin hemde takımının ikinci golünü attı. 1- 2. Golden sonra 3. golü arayan ekibimiz Murat Berge ve İbrahim`in ayağından gol pozisyonlarından yararlanamayınca müsabaka bu şekilde sona erdi. 1-2. Müsabaka sonunda Maltepespor taraftarları Kırmızı-Şimşeklerimizi çağırarak alkışladılar. Maçı izleyen Turan Kıratlı ve Ertuğrul Çaykara sahaya inip, soyunma odasına giderek futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Kıratlı Destek Oldu

Kırıkkalespor’un Maltepe maçını Ertuğrul Çaykara ile birlikte izleyen Turan Kıratlı, büyük heyecan yaşadı. Özellikle maçın son dakikalarında heyecan arttı. Takımımız galip gelirken, Çaykara ile sahaya inen Kıratlı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Daha sonra soyunma odasına geçen Kıratlı, burada da futbolcuların sevincine ortak olmaya çalıştı ve onlara moral verdi.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı