Anahtar Kelimeler:

Özel Haber Karakeçili`de Rezalet

<b>Özel Haber </b>Karakeçili`de Rezalet

Hastalar Hastanede Tir Tir Titriyor.

 

Bu haber ilk önce Haberkale.com`da! İlk bilen sizsiniz!
 
Kasım ayının ortasına gelmemize rağmen Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesindeki Devlet Hastanesi’nde yakılmayan kaloriferler, hastaları, hasta yakınlarını ve sağlık personellerini zor durumda bırakıyor.
 
Valiliğin resmi kurum ve kuruluşlarda kaloriferlerin 21 Ekim itibariyle yakılmasını isteyen yazısına rağmen Karakeçili Devlet Hastanesi’nde kaloriferler bugüne kadar yakılmadı. Hastaneye tedavi amaçlı giden ilçe ve çevre köy sakinleri, yanmayan kaloriferler sebebiyle buz kesen hastane binası içerisinde şifa bulmaya çalışırken sağlıklarından olma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Zorunlu olarak muayene olması gereken vatandaşlar hastane içerisinde üzerlerinde paltolarla muayene olurken, işi acil olmayanlar muayene olmadan tekrar evlerine dönüyor.
 
Kaloriferlerin yanmadığı; hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık personelinin sağlığını tehdit eden hastanedeki başıbozukluğa vatandaşlar sert tepki gösterdi. Haberkale’ye ulaşan vatandaşlar, “kaloriferler yanmıyor, zaten hastayız bizi burada bir daha hasta ediyorlar. İl Sağlık Müdürü’nden yardım bekliyoruz” şeklinde konuştular.
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu