Anahtar Kelimeler:

Bahşılı`da Bilgi Yarışması

Bahşılı`da Bilgi Yarışması

Atatürk İlköğretim Okulu İlçe Birincisi Oldu.

 

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışma Bahşılı’daki ilköğretim okulları arasında yapıldı.
 
Beş okulun katıldığı yarışmada ilçe içerisindeki ve kasabadaki okullar yarıştı. Atatürk İlköğretim Okulu 15 sorunun tamamını bilerek ilçe birincisi oldu. Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Çok Programlı Lisesi salonunda yapılan yarışmaya, Barbaros, Atatürk, Özel Yakamoz Anadolu, Özel Gazi Anadolu, Karaahmetli ilköğretim okulları 7.sınıf öğrencileri katıldı.
 
Yarışma sonucunda Atatürk İlköğretim Okulu birinci, Özel Gazi Anadolu İlköğretim Okulu ikinci ve Barbaros İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.
 
İlçe Milli Eğitim müdür vekili Hacı Aslan Atman, “Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığımızın ortak yürüttüğü projede ‘Sağlıklı Beslenme’ konulu bilgi yarışması düzenlendi. Okullarımızı tebrik ediyorum, bugünkü yarışmada ilçe birincisi seçildi. 22-26 Aralık’ta yarı final ve 29-30 Aralık’ta ilde yapılacak finalle il birincisi seçilecektir. Birinciye diz üstü bilgisayar, ikinciye dijital fotoğraf makinesi, üçüncüye ise bisiklet hediye edilecektir. İlçemiz öğrencilerine güveniyorum, emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Ahmet Yaman


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli