Anahtar Kelimeler:

`İş Yoğunluğundan` Görevi Bıraktı

`İş Yoğunluğundan` Görevi Bıraktı

Osman Cebeci, İstifa Etti.

 

Zeytinburnuspor’a kendi evinde 1-0 yenilen MKE Kırıkkalespor’a bir şok da kulüp başkanı Osman Cebeci’den geldi. 3,5 ay önce göreve gelen Cebeci, işlerinin yoğunluğunu sebep göstererek başkanlık görevinden istifa etti.
Grubunun son sırasına demir atarak futbol açısından oldukça kötü bir görünüm sergileyen Kırıkkalespor, şimdi de başkansız kaldı. 31 Temmuz 2008 tarihinde yapılan MKE Kırıkkalespor Kulübü kongresinde başkan seçilen Osman Cebeci görevinden istifa etti. Cebeci istifa gerekçesi olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdi.
‘İşleri Yoğundu da Neden Aday Oldu?’
Osman Cebeci’nin iş yoğunluğundan istifa ettiği açıklamasını vatandaşlar inandırıcı bulmadı. İş yoğunluğu varsa 3 ay önce neden başkanlık için aday oldu diyen vatandaşlar, başarının olduğu gibi başarısızlığın da sorumluları tarafından sahiplenilmesini istediler.
Şimdi Başkan Kim Olacak?
31 Temmuz 2008 tarihinde Osman Cebeci’nin başkan seçildiği kongre öncesi MKE Kırıkkalespor’da başkanlık krizi yaşanmış, başkanlık için hiç kimse aday olmak istememişti. Şehrin büyükleri, milletvekilleri devreye girmiş Kırıkkalespor’un sahipsiz kalmaması için uğraş verilmişti. Yaklaşık 5 trilyon borcu bulunan MKE Kırıkkalespor’a Osman Cebeci’den sonra kimin başkanlık yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu.
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli