Anahtar Kelimeler:

Okul Müdürlerinden Zengin`e Veda

Okul Müdürlerinden Zengin`e Veda

Milli Eğitim Eski Müdürü Mahmut Zengin.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Mehmet Peker’e devreden Mahmut Zengin’e, okul müdürleri önceki akşam öğretmen evi mavi salonunda yemekli bir veda töreni düzenlediler.
 
Törende konuşma yapan milli eğitim eski müdürü Mahmut Zengin, Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Mehmet Peker’e görevinde başarılar dilerken, görev yaptığı üç buçuk yıl içerisinde Kırıkkale eğitimine büyük katkılar sağladığını söyledi. İdareci olarak iyi kötü günlerinin olduğunu belirten Zengin sözlerine şöyle devam etti: “Hiç kimseye kırgın değilim. Kırıkkale benim unutamayacağım ve sürekli ziyaret edeceğim bir şehir olacak. Yeni görevim olan Bakanlık Müsteşarlığımda kapım Kırıkkalelilere sonuna kadar açık olacak.”
 
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan yeni müdürümüz Mehmet Peker’in yıllarca Türkiye’nin birçok ilinde Milliği Eğitim müdürlüğü yapmasından dolayı görevini en iyi şekilde yürüteceğine inandığını söyleyen Zengin, Peker’in Kırıkkale’ye atanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirtti. Zengin’den sonra bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, “Öncelikle Mahmut beye yeni görevinde başarılar diliyor ve Kırıkkale eğitimine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendileriyle sürekli diyalog içerisinde olacağız. Gerektiği zaman kendisinden fikir alışverişinde bulunacağım” dedi. Veda yemeğinde konuşmaların ardından her iki müdür de birbirine sarılarak kucaklaştılar. Törene katılan okul müdürleri de Mahmut Zengin’e veda ettiler. Haber: Arif Çakıroğlu


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı