Anahtar Kelimeler:

Ahmet Şenses`e Destek Ziyareti

Ahmet Şenses`e Destek Ziyareti

Türk Eğitim-Sen ve MHP`liler Ziyaret etti.

 

Kırıkkale Bahşılı ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Belediye Başkanı Aday Adayı olan Türk Eğitim-Sen Genel Eğitim ve Soysal İşler eski sekreteri Ahmet Şenses’i, MHP milletvekili Osman Durmuş, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türk Eğitim-Sen genel merkez yöneticileri ile Kırıkkale Türk Eğitim-sen İl başkanı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
 
Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden Türk Büro – Sen Genel Sekreteri  Sebahattin Kavlak’ın cenaze töreninden dönerken Bahşılı’ya uğrayan, Sağlık eski bakanı Osman Durmuş ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, Kırıkkale İl başkanı M. Yaşar Şahindoğan, Keskin İlçe teşkilatı, daha önce Türk Eğitim-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliği görevinde bulunmuş olan ve Bahşılı Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ahmet Şenses’e destek ziyaretinde bulundular.
 
Sağlık eski bakanı Osman Durmuş, Türk Eğitim – Sen genel merkez yöneticileri Cengiz Kocakaplan ve Musa Aktaş olduğu halde Bahşılı İlçesine gelen İsmail Koncuk ve beraberindekiler ilçe merkezindeki bir kahvede açık havada vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler.
 
“Patlama Sorununuzu Meclise Taşıyacağım”
 
Bahşılı halkının sohbette, üç aya yakın zaman önce meydana gelen MKE Barut fabrikası barut depolarındaki patlamada 600 evin cam, çerçeve, kapı ve çatılarının hasar gördüğünü bu konuda AKP Kırıkkale milletvekillerinin ve il yöneticilerinin yardımcı olmadıklarını, Bayındırlık Bakanlığı’ndan gelen yazıda doğal afet olmadığı için hasar paralarının ödenemeyeceğini, kendilerinin mağdur edildiklerini söylemeleri üzerine Sağlık eski bakanı Osman Durmuş duruma büyük tepki göstererek, “bu bir ayıptır, üç vatandaşımız hayatını kaybetti 29’a yakın insanımız yaralandı, konutlar hasar gördü. Evleri hasar gören Bahşılılıların ne suçu var, bu sorunu hükümet veya MKE çözmelidir, insanları mahkemelerle uğraştırmamaları gerekir. Ben bu konuyu meclise taşıyacağım, Kırıkkale’de ve Bahşılı’da 800’e yakın ev hasar görmüştür. Ben bu konuyu inceledim, elimde bütün hasar görenlerin listeleri var. Sizler merak etmeyin, bu önemli hadiseyi göz ardı edemezler, kendi bayındırlık ekiplerinin hasar tespitleri kayıtlarda mevcut. Bu konuyu meclise taşıyıp gündem dışı konuşma yapıp sizlerin hakkını orda arayacağım, merak etmeyin” dedi.
 
“Ahmet Şenses Bahşılı İçin Bir Şanstır”
 
Türk Eğitim-Sen genel başkanı İsmail Koncuk ise patlamada hasar görenlere geçmiş olsun derken, yaptığı  açıklamada, kendi aralarından çıkan Ahmet Şenses’in hem akademik, hem de sosyal yönü ile sendikada büyük hizmetler yaptığını, bu hizmetlerine Bahşılı Belediyesi’nde de devam edeceğine inandıklarını söyledi. Genel Başkan Kocuk, Ahmet Şenses’in Bahşılı için bir şans olduğunu, Bahşılı halkının bunu iyi değerlendirip kıymetini bilmesini arzuladıklarını ve kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
 
Ahmet Şenses, ‘Hayırlısı Olsun’ Dedi
 
Gazi Üniversitesi Öğretim görevlisi Ahmet Şenses de, “ziyaretime uğrayıp hayırlı olsun diyerek desteklediklerini bildiren Sayın Bakanıma, genel başkanım ve merkez yöneticilerime, Kırıkkale şube başkanına çok teşekkür ederim, beni onore ettiler. İnşallah Bahşılı halkı siyasetin ve hizmetin en güzelini bizim başkanlığımızda görecek, Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin” dedi. Haber: Ahmet Yaman


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı