Anahtar Kelimeler:

Bu Ay Kullanılacak

Bu Ay Kullanılacak

Bahçelievler Doğalgazı Bu Ay Kullanacak

KIR-GAZ tarafından yapılan açıklamada uzun zamandır tartışma konusu haline gelen Bahçelievler’in bu ay içerisinde doğalgaza geçeceği belirtildi.

 
ÇALIŞMALAR YÜZDE 95 TAMAMLANDI
KIR-GAZ Genel Müdür Yardımcısı Önder Bayram yazılı olarak yaptığı açıklamada, “4 Haziran 2004 tarihinde almış olduğumuz dağıtım lisansı ile başlamış olduğumuz doğalgaz dağıtım ve pazarlama faaliyetlerine halen yoğun bir biçimde devam etmekteyiz. 2008 yılı Ağustos ayında başlatmış olduğumuz doğalgaz altyapı çalışmaları Bahçelievler, Selim Özer, Yuva, Yahşihan Alaattin Mahallelerinde yüzde 95 oranında tamamlanmıştır. Halen Bahçelievler mahallesinde tamamlanmış hatların mukavemet ve sızdırmazlık testleri devam etmektedir. Bu süreç yaklaşık 3 gün sürmektedir. Testlerin tamamlanmasına müteakip gaz arzı sağlanacaktır” ifadelerine yer verdi.
 
ÇALIŞMALAR DİĞER MAHALLELERDE SÜRÜYOR
Bayram, “Bahçelievler Mahallesinde ana hat çalışmalarımız tamamlanmıştır. Bu bölgede bulunan tüm okulların bağlantıları tamamlanmış olup konutların abone bağlantı hatlarının inşaatı devam etmektedir. Doğal gaz altyapı ana hat çalışmalarımız Bağlarbaşı, Kaletepe, Etiler ve Sanayi Mahallelerinde devam etmektedir. Abonelerimiz yaptırmış oldukları tesisatlarda doğalgazı bu ay içerisinde yani 4–5 gün sonra kullanabilecekler. Tesisatını yaptırmış olan abonelerimiz yetkili firmaları ile görüşüp biran önce doğalgaz sayaçlarını almaları gaz arzının sağlanmasına müteakip gaz kullanmaları sürecini kısaltacaktır. Bahçelievler mahallesinde imalata başladığımız günden bu güne kadar 32.000 metre ana hat 6200 mt.  Abone bağlantı hattı 420 adet bina, bir adet bölge regülâtörü ve 600 metre çelik hat inşaatı tamamlanmıştır. Altyapı çalışmalarında zaman zaman bu tür gecikmelerin olması olasıdır. Bu sebeple abonelerimizden özür diler anlayışlı tavırları için teşekkür ederiz” dedi.
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli