Anahtar Kelimeler:

Köseler Petrol`e Bakanlı Açılış

Köseler Petrol`e Bakanlı Açılış

Açılışı Protokol Gerçekleştirdi.

 

Köseler Petrol’ün açılışı dün gerçekleştirildi. Açılış törenine önemli isimler katıldı. Bakan düzeyinde katılımın olduğu açılış törenine ilgi bir hayli yüksekti. Tesis yeni haliyle hizmet vermeye başladı...
 
Tamamen yenilenen Köseler Petrol’ün açılış törenine AK Partili iki Bakan da katıldı. Açılış törenine Bakan Vecdi Gönül ile Bakan Faruk Nafiz Özak iştirak etti. Bakanlar işletme sahiplerini tebrik etti. İlgi ve katılımın yüksek olduğu törene il idarecileri ve çok sayıda belediye başkanı da iştirak etti. Törene katılan Gönül’e tesis hakkında bilgiler verildi. Tesisi gezen Bakan Gönül, il idarecilerinden Kırıkkale’deki gelişmeler konusunda da bilgiler almaya çalıştı.

Açılışa Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Turan Kıratlı ve Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, İçişleri Bakanlığı eski Müsteşarı Galip Demirel, Trabzon Milletvekilleri, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, askeri yetkililer, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda protokol davetlisinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Haber:Ahmet Yaman



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli