Anahtar Kelimeler:

Ahılı`da Çifte Açılış

Ahılı`da Çifte Açılış

Açılışta Başkan Akdağ Sert Konuştu.

 

Ahılı Belediyesi tarafından yaptırılan dinlenme parkı ve düğün salonunun açılışları bugün Ahılı’da gerçekleştirildi. Törene Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Albayrak, üst düzey yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.
 
İlk önce Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal’ın adı verilen park açıldı. Köksal, adının verildiği parka yurtdışında bulunmasından ötürü katılamadı. Parkın açılışından sonra Kırıkkale siyasetinin tanınmış yüzlerinden Ahılılı Kemal Albayrak’ın adının verildiği 1700 metrekarelik açık hava düğün salonunun açılışı gerçekleştirildi.
 
Resul Akdağ’dan Sitem
 
Açılışlardan sonra ev sahibi Ahılı Belediye Başkanı Resul Akdağ katılımcılara hitabetti. Akdağ, kendisinin bağımsız bir belediye başkanı olduğunu, Ahılı’nın da kapanmakta olan bir belediye olduğunu söyleyerek, bundan dolayı ne hikmetse Ahılı birçok hizmetten uzak tutuldu, dedi. Balışeyh’in, Bahşılı’nın yollarının asfaltlandığını belirten başkan Akdağ, “fakat Ahılı’ya ne yazık ki bu hizmet getirilmedi, buradaki vatandaşlara toz yutturulmasını Allah’a havale ediyorum. Bir yıldır umuma açık bir telefon kulübesini buraya getiremediler. Bu Dünya’nın bir de diğer tarafı var” dedi.
 
Ahılı Belediye Başkanı Resul Akdağ’ın konuşmasından sonra kürsüye büyük alkış altında gelen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Albayrak, doğup büyüdüğü Ahılı’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hükümetlerin bazen, kendi partisinden olmayan belediyelere hizmet götürmediğini söyleyen Albayrak, keşke olmasa ama ne yazık ki oluyor dedi.
 
Kıratlı: İlgileniyoruz
 
Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı ise Ahılı’ya yönelik asfalt isteklerini zamanında Karayolları’na ilettiğini ve bu durumun takipçisi olacağını söyledi. Akdağ’ı bu konuları görüşmek için meclise de davet eden Kıratlı, kapım her zaman açık mesajı verdi.

Haberkale.com Haber Merkezi



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu