Anahtar Kelimeler:

İşaret Az, Kaza Kaçınılmaz

İşaret Az, Kaza Kaçınılmaz

Karayolları`nın Açtığı Çukura Düştüler.

 

Bu haber sadece Haberkale.com`da!
 
Ankara’dan Yerköy istikametine gitmekte olan Haydar Aytaç yönetimindeki otomobil, Çerikli yakınlarında Karayolları ekiplerinin alt geçit için açtığı çukura düştü. Kazada eşi ile birlikte hafif yaralanan Aytaç’ın, bölgede uyarıcı levhaların yanlış yerlere koyulduğundan kaza yaptığı söylendi.
 
İlginç kaza dün akşam saat 20.30 sıralarında yaşandı. Eşiyle beraber Ankara’dan memleketleri Yerköy’e gitmekte olan Haydar Aytaç’ın kullandığı 06 KLV 66 plakalı Mercedes marka özel otomobil, Çerikli yakınlarına geldiğinde Karayolları ekipleri tarafından açılan alt geçit çukuruna düştü. Kazada Aytaç ve eşi hafif yaralanarak, ters düşen araçtan kendi imkânlarıyla çıkmayı başardılar.
 
Yine İhmalkârlık mı?
 
Ülkemizde insan hayatına verilen önemin göstergesi bu tip kazalar sıkça yaşanmakta. 100 lirayı bulmayan uyarıcı levhaların konulmaması sonucu, nice değerlerini yitiren ülkemizde, Çerikli’de yaşanan kaza da, ‘acaba ihmal var mı’ sorusunu akıllara getirdi. Kaza bölgesindeki vatandaşlar Haberkale’ye, levhaların yanlış yerlere koyulduğunu ve sayılarının az olduğunu; çukurun çevresinin de en azından korkuluklarla çevrelenmesi gerektiğini ancak yetkililerin bunu yapmadığını söyledi.
 
Haberkale.com Haber Merkezi



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu