Anahtar Kelimeler:

ING Bank`tan Sahte Para

ING Bank`tan Sahte Para

ING Bank`ın Verdiğini İddia Etti.

 

ING Bank`ın Kırıkkale şubesindeki hesabından bir miktar para çeken emekli astsubay İsmail Karaca, kendisine banka tarafından sahte para verildiğini parayı Türkiye Finans bankasına yatırmaya kalkınca öğrendiğini söyledi.

Bugün ING Bank`taki hesabından bir miktar para çeken emekli astsubay Karaca, parayı aldığı gibi Türkiye Finans Katılım Bankası Kırıkkale şubesine giderek hesabına yatırdı. Bankadan çıktıktan sonra Türkiye Finans yetkilileri tarafından aranan Karaca`ya, yatırdığı desteden bir adet 50 YTL`nin sahte olduğu bilgisi verildi. Sahte çıkan 50 YTL`yi alarak parayı çektiği ING Bank Kırıkkale şubesine giden Karaca, durumu anlatmasına rağmen banka yetkilileri parayı geri almadı.

Sahtekar Yerine Koyuldum

ING Bank görevlilerinin kendisine karşı kaba bir tutum sergilediğini belirten Karaca, sahte parayı alarak tekrar Türkiye Finans Katılım Bankası Kırıkkale şubesine gitti. Şube müdürüyle görüşen Karaca, Türkiye Finans`ın parayı kabul ederek sahte muamelesi yapmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. ING Bank`ın ise parayı verdiğini kabul etmeyerek, kendisini sahteci yerine koyduğunu ifade eden Karaca, duruma çok üzüldüğünü belirtti..

Haberkale.com Haber Merkezi

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli