Anahtar Kelimeler:

Baba ve oğluna bıçaklı saldırı

Baba ve oğluna bıçaklı saldırı

 Biri öldü, biri yaralı!

Yahşihan ilçesinde yaşanan olayda bıçaklı saldırgan babayı öldürdü, oğlunu yaraladı.

Bir ölü bir yaralı var!

Kırıkkale`nin Yahşihan ilçesinde bir kahvede garson olarak çalışan Selim Türkyılmaz, kahvenin önünde tartıştığı Musa ve oğlu Rüştü Akyaz`ı bıçakla yaraladı. Kırıkkale`nin Yahşihan İlçesi`nde bir kahvede garson olarak çalışan 24 yaşındaki Selim Türkyılmaz, kahvenin önünde tartıştığı 49 yaşındaki Musa ve oğlu 19 yaşındaki Rüştü Akyaz`ı bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Rüştü Akyaz öldü, babasının tedavisi devam ediyor.

İkisine saldırmış!

Yahşihan`ın Cumhuriyet Caddesindeki bir kahvede garson olarak çalışan Selim Türkyılmaz  ile Musa ve oğlu Rüştü Akyaz arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kahve önünde kavgaya dönüşmesi üzerine Türkyılmaz, iddiaya göre üzerindeki bıçakla baba ve oğluna saldırdı. Rüştü Akyaz karnından, babası Musa ise kolundan yaralandı.

Zanlı teslim oldu

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri,  Rüştü Akyaz`ı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne, babası Musa Akyaz`ı ise Yüksek İhtisas Hastanesi`ne kaldırdı. Ağır yaralı Rüştü Akyaz, doktorların yaptığı müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.  Selim Türkyılmaz ise olayın ardından polise teslim oldu.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu