Anahtar Kelimeler:

Birlikte hareket etmeliyiz

Birlikte hareket etmeliyiz

 Sendikadan açık çağrı!

Sağlık Sen Kırıkkale Şube yönetimi Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Sendika Şube Başkanı Recep Akdoğan ‘Sendika ve parti olarak birlikte hareket etmeliyiz’ dedi.

Her zaman destekliyoruz

Sağlık Sen Kırıkkale Şube yönetimi Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ı makamında ziyaret etti. Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan Mayıs ayında yetki mücadelesi vereceklerini belirterek sendika olarak AK Parti’den destek beklediklerini söyledi. AK Pati İl Başkanı Mürsel Akçay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ‘Ak Parti olarak her zaman Sağlık Sen’in desteklerini gördük bundan sonra da bizi destekleyeceklerinden şüphemiz yok’ dedi.

En güçlü sendikayız

Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan yaptığı açıklamada ‘Sağlık Sen Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de güçlü bir sendikadır. Kırıkkale’de 3400 çalışanın yüzde 50’si bizim sendikamıza kayıtlı. Mayıs ayında yetki mücadelesi vereceğiz. Haziran ayında da genel seçimler var. Bu bağlamda Mayıs ayında kendimiz için Haziran ayında da sizin için sahada çalışacağız. Yetki mücadelesi için desteklerinizi bekliyoruz’ dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı