Anahtar Kelimeler:

Bir yastıkta kocayın

Bir yastıkta kocayın

Mehmet Mertcan evlendi!

Nikahta halefle selef karşılaştı!

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MHP Belediye Meclis üyesi Mehmet Mertcan’ın nikâhını kıydı. Nikahta halefle selef başkanlar, Mehmet Saygılı ve Mustafa Pekdoğan karşılaştı.

Nikah töreni yapıldı

MHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Mertcan yeniden evlendi. Bu amaçla Belediye Nikah Salonu’nda nikah merasimi yapıldı. Belediye Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen merasime, Belediye Meclis üyeleri katıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Mertcan ve Şefkat Çetin’in nikâhını kıydı. Düzenlenen merasime Mertcan ve Çetin ailelerinin yakınları ve akrabaları katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, merasim sonrasında çiftlere altın ve Kur’an-ı Kerim hediye takdim etti. Çifte, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlk kez buluştular

Mertcan’ın nikah şahitliğini MHP eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan yaptı. Nikahta halefle selef başkanlar, yani Mehmet Saygılı ile Mustafa Pekdoğan karşı karşıya geldi. Bir süre önce Pekdoğan basın toplantısı düzenleyerek Saygılı ve Belediye hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Sorular soran Pekdoğan, Saygılı’nın bunlara cevap vermesini ve açıklama yapmasını istemişti. Ancak Saygılı hiçbir açıklamada bulunmadı ve cevap da vermedi. İkili ilk kez nikahta bir araya geldi ancak eskiye dair bir gelişme gözlenmedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli