Anahtar Kelimeler:

Karne töreni yapıldı

 Karne töreni yapıldı

Başarılar ikinci dönemde devam etsin

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminin sona ermesi münasebetiyle 75. Yıl Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene vali Vekili Rıfat Ata katıldı Ata karne dağıtım töreni öncesi okul idaresinden bilgi aldı ata daha sonra yaptığı açıklamada başarıların ikinci dönemde devam etmesi gerektiğini söyledi.

Emeklerinizin karşılığı

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminin sona ermesinden dolayı tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de karne töreni düzenlendi. 75. Yıl Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Vali vekili Rıfat ata başta olmak üzere protokol üyeleri de katıldı ata karne dağıtımı öncesi yaptığı konuşmada ikinci dönemin daha da iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Ata , “Bu karneler emeklerinizin karşılığıdır. Yaklaşık dört ay içerisinde öğretmen arkadaşlarımız sizlere gerekli bilgi ve becerilerini kazandırmazlardır. Doğduğumuz zaman anne babalarımızın yanında yemeyi, içmeyi, konuşmayı ve çevremizi öğreniyoruz. İlk öğretmenlerimiz anne ve babalarımızdır. Ama yaşımız ilerledikçe bilgi ve beceri öğrenme ihtiyacımız daha da artıyor” diye konuştu.

Sizleri anlayışla karşılayacaklardır

Ata, “Dolayısıyla bu ihtiyaçlarımızı öğretmenlerimiz karşılıyor. İlkokuldan başlayarak eğitim ve öğretim hayatımız üniversiteye kadar gidiyor. Yarıyılda sizlere bazı tavsiyelerim olacak. Kırık notlarınız kalplerinizi kırmasın. Zaman her şeyin ilacıdır. Zaman içerisinde her şey çözülür. Kırık notlarınızı anne ve babalarınız sizleri anlayışla karşılayacaklardır. Tatilde yorulmuşsanız öncelikle dinlenmeyi tavsiye ediyorum. Dinlenmenin yanında mutlaka kitap da okuyun. Şiir yazalım, resim yapalım, hikâye yazalım. Mümkünse bir müzik aleti çalmayı öğrenelim. Benim son tavsiyem ise, kendinizi, anne babalarınızı, arkadaşlarınızı ve öğretmenlerinizi sevin. Onlarla iyi diyaloglar kurun.  Ben bu vesileyle emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başarılarınızın ikinci dönemde de devam etmesini diliyorum” dedi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu