Anahtar Kelimeler:

Rahmet Eli yardımı uzandı

Rahmet Eli yardımı uzandı

Yardım yaptılar

Rahmet Eli Gıda Bankası Kırıkkale Şubesi Derneği, Ocak ayı çalışmaları kapsamında toplam 100 aileye 10 bin lira değerinde yardım ulaştırdı.

Yardım açıklaması

Yazılı basın açıklaması ile kamuoyuna duyuran Rahmet Eli Gıda Bankası Kırıkkale Şube Başkanı Cebrail İbiş, yardımların her ay düzenli olarak devam ettiğini belirterek “Bu yardımlardan 100 ailemize düzenli olarak on bin TL değerinde gıda paketleri ulaştırdık. Yardımlarımız her ay düzenli olarak devam etmektedir. Bunun yanında bizlere müracaatta bulunan fakir aile sayımız her geçen gün artmaktadır imkânlar ölçüsünde bütün fakir ailelerimize yardım ulaştırmayı hedefliyoruz ve Allah’a hamd olsun yardımlarımız halen devam etmektedir.” dedi.

İbiş, “Derneğimize yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Hüseyin Kahya Mah.Turgut Reis Cad. No: 36 adresinde ve 0318 210 0707-0530 5838727 numaralı telefonlarla bizlere ulaşabilirler ve makbuz karşılığında ayni ve nakdi yardımda bulunabilirler. Soğuk kış günlerinde bir yoksul ailenin bir yetimimiz olsun diyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz. Allah yapacağınız yardımları şimdiden kabul etsin” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli