Anahtar Kelimeler:

İki başkan adına sahte hesap!

İki başkan adına sahte hesap!

 Başkanlar mağdur oldu!

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer sosyal medyada kendi hesapları dışında sahte isimler açıldığını duyurarak bu hesaplara itibar edilmemesi gerektiğini söylediler

Bizimle alakası yok

Sosyal medya hesabından açıklama yapan, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akcay, “Son günlerde adıma açılan sahte hesaplar üzerinden fotoğraflarım ve bilgilerim kullanılarak yapılan paylaşımlarla vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirildiğini görüyorum. Bu hesabı açanlar hakkında gerekli hukuki girişimler başlatılmaktadır. Kullandığım bir tek sosyal medya hesabı vardır. Diğerlerinin benimle uzaktan yakından alakası yoktur. Sahte hesapların dikkate alınmamasını kamuoyuna duyururum” ifadelerini kulandı.

Suç duyurusunda bulunacağız

MHP Merkez İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, “Kamuoyuna duyuru. Seyit Ahmet Göçer adına sahte Facebook hesabi açılmıştır. Bu tur oyunları oynayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Arkadaşlar iyi niyetli olarak başka arkadaşlara istek göndermeyin” denildi. İki başkan için açılan sosyal medya hesaplarından resimler paylaşıldığı, bazı yorumlar yapıldığı gözlendi. 



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli