Anahtar Kelimeler:

Erdoğan'ın elini öpmek istedi!

Erdoğan

 Kırıkkale’de arabulucuymuş!

Yıldırım Beyazıt Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın elini öpmek için harekete geçti ancak Erdoğan öptürmedi. Uşan’ın Kırıkkale’de arabulucu olarak görev yaptığı ortaya çıktı.

El öpmek isteyen dekan!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (YBÜ) Esenboğa Kampüsü ve Sağlık Temel Bilimleri Binası açılış töreninde üniversite Hukuk Fakültesi Bölümünün Fahri Doktora Diploması takdim edildi. YBÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Uşan, diplomayı takdim ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın elini öpmek için harekete geçti, ancak Erdoğan elini öptürmedi. Erdoğan’ın elini öpmek isteyen Dekan Uşan’ın Kırıkkale’de mahkemelerde arabulucu olarak görevlendirildiği ortaya çıktı.

Kırıkkale’deki görevi

Uşan’ın özgeçmişinde Kırıkkale’deki görevi ile ilgili şu bilgiler yer alıyor: “2006-2012 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Konya Bölge Çalışma Müdürlüğü görev alanı çevresinde, 1.1.2012 tarihinden itibaren de Ankara ve Kırıkkale illerinde resmi arabulucu olarak görevlendirildi. Bir dönem, Konya İş mahkemeleri nezdinde bilirkişilik yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğünün hazırlamakta olduğu İş Sağlığı ve Güvenliği Strateji Belgesi danışma kurulu üyesi olarak da çalışmaktadır.”



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli