Anahtar Kelimeler:

Gelecek güzel olacak”

 Gelecek güzel olacak”

 Vali Bey böyle diyor!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Ziyaret etti. Kolat, Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurduda kalan çocukların yeni yıllarını kutlayarak, söylenen şarkılara eşlik etti.

Yuvayı ziyaret ettiler

Çocuk yuvası ziyaretinde çocuklarla birlikte pasta kesen vali Ali Kolat ziyaret ardından yaptığı açıklamada Vali Kolat, 2015 yılının huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek yaptığı konuşmada, “İnşallah yeni yıl bizlere yeni güzellikler getirir. Buradaki çocuklar, bizim çocuklarımız. Bizler burada onlarla beraber olmaktan büyük bir haz duyuyoruz. Şunu açıkça ifade edeyim ki, buraya geldiğimiz zamanda kendi çocuklarımı, kendi torunlarımı görmüş kadar seviniyorum. İnşallah geleceğimiz güzel olacak. Daha huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum. Ayrıca bu güzel organizasyonu sağlayan arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Birlikte pasta kesildi

Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu ziyaretinden sonra Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Toprak Çocuk Evini ziyaret ettiler. Burada kalan çocuklarla tek tek sohbet eden Vali Kolat, yeni yıl pastasını çocuklarla beraber keserek, onlara ikram etti. Son olarak Ahılı Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi ziyaret eden  Kolat, burada kalanların yeni yıllarını kutlayarak yeni yılın herkese şans ve mutluluk getirmesini diledi.

Çaba gösteriyoruz

Kolat ziyaretler sonunda yaptıkları açıklamada,  “Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Bizler sizin huzurunuz ve geleceğiniz için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Sizin geleceğiniz açısından ne yapılması gerekiyorsa, bizlerinde destekleriyle buradaki arkadaşlar ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Bütün bunları sizin geleceğinizi garanti altına alabilmek için yapıyorlar. Sizlerin de yapması gereken, burada sizlere verilenleri almak ve sunulanlara sizlerin de sahip çıkması gerekiyor. Burada yapılanlar sizlerin geleceğiniz açısından son derece önemlidir. Bizleri daha da mutlu edebilmeniz için, kendinizi ve ailenizi mutlu edebilmeniz için gayret içerisinde olmalıyız. Ben bu vesileyle hepinizin yeni yılını kutluyorum” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli