Anahtar Kelimeler:

Ehliyetine el konuldu!

Ehliyetine el konuldu!

 Hem de bakın neden?

Bakan Beşir Atalay’ın konvoyuna yol vermediği iddiasıyla bir vatandaşın ehliyetine 4 ay el konuldu. Ceza tutanağında gerekçe olarak “Sayın 14.14’e yol vermemek” yazıldı.

İlginç bir olay!

Özel bir  otobüs  firmasında şoförlük yapan Seyit Kaygısız, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın makam aracına yol vermediği gerekçesiyle ehliyetine el konulduğunu iddia etti. Ceza tutanağında da ‘Sayın 14.14’e yol vermemek’ yazması dikkat çekti. Kaygısız, Kırıkkale’ye gitmek üzere yolcusuyla birlikte Ankara’dan yola çıktı. Kısa süre sonra Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ı taşıyan eskortla karşılaştı.

Şaşılacak bir olay

Kaygısız sonrasında yaşadıklarını şöyle anlattı: “Arkamdaki trafik polisi ikaz etti. Hemen sağ şeride geçtim. Atalay’ın konvoyu yanımdan geçti. Tekrar sağ şeride geçtim. Arkamdan ikinci bir trafik polisi geldi. Sağa çekmemi istedi. Yol vermeme gibi bir durum olmadığını izah ettim. Ancak polis ‘Yapabileceğim bir şey yok araç durdurulacak ve ehliyeti alınacak talimatı aldık’ dedi. Böylece işlem yaptılar.” Olay şaşkınlık yaratırken, sürücü de haliyle ne yapacağını şaşırdı. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli