Anahtar Kelimeler:

Söylediklerimizin arkasındayız”

 Söylediklerimizin arkasındayız”

  

“Ankara’da ne isek Tunceli’de oyuz”

Kanal B’de bugün

canlı yayın konuğu

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Av. Halil Öztürk, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini değerlendirdi.

Türkiye’ye seslendi

MHP MYK üyesi Av. Halil Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini değerlendirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Öztürk “Bildiğiniz gibi Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Dersim olayları esnasında vatanın bütünlüğüne milli beraberliğe karşı tehdit oluşturan, masumların canını yakan grubun terörist grup olduğunu belirterek Başbakan Davutoğlu tarafından başlatılan aklanma projesine izin vermeyeceğimizi, tıpkı Ankara’da grup konuşmasında söylediği gibi Tunceli’ye giderek orada da tüm Türkiye’ye seslenmiştir” dedi.

MHP’nin boynunun borcudur

Tunceli’de ortaya koymuş oldukları iradenin partilerinin milli bakış açısını, muhafaza ettiği değerleri ve koruduğu çizgiyi göstermekte olduğunu ifade eden Öztürk “Nitekim 2011 yılında Diyarbakır’da düzenlemiş olduğumuz mitingde de sahip olduğumuz görüşleri tüm şeffaflığımızla tüm dünyaya seslenmiştik. Bizim için Tunceli’de Hakkari de Diyarbakır da Ankara da aynıdır. Doğru bildiklerimizi ve arkasında olduklarımızı Ankara’da nasıl sesleniyorsak Hakkari’de de Diyarbakır’da da Tunceli’de de aynı ses tonuyla haykırırız.Ay yıldızı her yerde dalgalandırmak, haksızlığa dur demek aklanma projesine karşı çıkmak Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerin boynunun borcudur” diye konuştu. 

Türkiye bir bütündür

Öztürk “Bizim söylemimiz vatana ihanet edip güvenlik güçlerine kurşun sıkanlara ilişkindir. Bu kişilerin vatanımızı bölmeye çalışan terörist unsurlar olduğunu her zaman söyledik ve söyleyeceğiz. Bunlar tarihin hangi sayfasında yazarsa yazsın bizim söylemimiz aynıdır ve aynı kalacaktır. Bizim söylemlerimizi çarpıtarak sanki masum canlara da hasredilmiş gibi karalama kampanyasına girişilmektedir. Oysa ki bizim için etnik kökeni ve mezhebi ne olursa olsun bu kardeşlerimiz de kutsal vatanımızın sahipleridir. Türkiye tüm unsurlarıyla bir bütündür. Ülkemizin bu mozaik içerisinde kardeşlik hukuku ve eşit vatandaş hakları esas alındığında gelişimi mümkün olacaktır” dedi.

“Bebek katili” deyin bakalım!

Öztürk, “AKP iktidarı tarafından yürütülen etnik ve mezhepsel kökenlere ayrıştırma projesine karşı etnik kökeni, mezhebi veyahut yöresi ne olursa olsun bize miras bırakılan bu vatanı korumak ve kollamak adına tedbiri elden bırakmamamız, bu toprakların bütünlüğüne zarar vermek isteyen şer odaklarına karşı yüksek sesle dur dememiz gerekmektedir. Buradan AKP iktidarına sesleniyorum, tüm dünyanın terör örgütü olarak kabul ettiği PKK’nın elebaşının itibarını korumayı bırakıp onun bebek katili olduğunu açık yüreklilikle korkusuzca her yerde söyleyebilir misiniz?” dedi.

Canlı yayında konuşacak

Kanal B’de canlı yayına katılıyor

MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, Kanal B televizyonunda bugün saat 16:00’da canlı yayın konuğu olacak.

Gündemi değerlendirecek

Son zamanlardaki değerlendirmeleri ve açıklamaları ile adından söz ettiren ve dikkat çeken MHP MYK Üyesi, Kırıkkaleli hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, bugün saat 16:00’de Kanal B televizyonunun canlı yayın konuğu olacak. Güncel isimli programa konuk olacağı bildirilen Öztürk’ün ülke gündemi, siyaset, genel seçimler, parti kongreleri ve diğer konularda özel açıklamalarda bulunacağı ve değerlendirmeler yapacağı belirtildi. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli