Anahtar Kelimeler:

Sebebi şimdi anlaşıldı!

Sebebi şimdi anlaşıldı!

  

Gökçek’in de işine mi geliyor?

 

Bir uzmandan Yeşil Vadi uyarısı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in üzerine yıkılan ancak bugüne kadar gerçekleştirilmeyen Yeşil Vadi Projesi’nin akıbetini bir uzman anlattı.

Gelişme olmadı

Yeşil Vadi Projesi bir türlü gerçekleştirilemedi. Kırıkkale’nin 25 yıllık hayali olan proje Kırıkkaleliler tarafından gerçekleştirilemeyince, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kucağına bırakıldı. Ancak Gökçek’te söz verdiği halde projeyi gerçekleştirmedi. Gökçek’in sözüne göre proje geçen yaz tamamlanacaktı. Fakat hiçbir gelişme olmadı.

Mail gönderdi

Önceki gün Gökçek’in projeyi gerçekleştireceğine dair haberler çıktı yerel basında. Fakat bunun doğru olmadığına dair bilgiler de var. Sitemize son gelişmeler üzerine mail gönderen bir vatandaş Yeşil Vadi Projesi’nin neden gerçekleşmediğini, gerçekleşmemesinin de Melih Gökçek’in işine geldiğini bildirdi.

Taşkın sahasında…

Maili atan vatandaş, “Yeşil Vadi Projesi DSİ “taşkın sahasındadır raporu” üzerine yapılamamaktadır” dedi. Projenin taşkın sahasına takıldığını ifade eden vatandaş, çalışmanın uygulanabileceğini ancak taşkından etkilenme riskini kimsenin göze alamayacağını, bundan ötürü de projenin gerçekleşemediğini söyledi.

Hangi akılla yapıldı?

Vatandaş, “Yapılır ama taşkından etkilenirse kimse bu riski alamaz. Melih Gökçek’in canına minnet” diyerek, Gökçek’in bu durumu kabullendiğini ve bunun işine geldiğini ima etti. Projenin hangi akılla taşkın sahasına yönelik hazırlandığı ve uygulanmaya çalışıldığı da ayrı bir konu olarak dikkat çekiyor. Çalışmanın ne olacağı yeniden merak uyandırmaya başladı.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu