Anahtar Kelimeler:

Geleceğin mimarı onlardır!

Geleceğin mimarı onlardır!

 

 

Öztürk’ten 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı:

“Geleceğimizin mimarı olan

Öğretmenlerimizi kutluyorum”

MHP MYK Üyesi Halil Öztürk 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlere ve eğitim camiasına yönelik bir kutlama mesajı yayınlayarak öğretmenliğin ve öğretmenlerin kutsiyetine dikkat çekti.

Önemi daha da artıyor

Öğretmenlerin çok kutsal ve özverili bir görevi ifa ettiğini, buna rağmen bir çok sorun altında ezildiklerini belirten Öztürk, öğretmenlere hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini vurguladı. MHP MYK Üyesi Halil Öztürk mesajında şunları söyledi: “Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmasında hayati bir rolü olan öğretmenlerimizin, aziz milletimizin varlığı bakımından taşıdığı önem hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Başta Milli değerlerimiz olmak üzere Türk kültür kodlarının kuşaktan kuşağa aktarılmasının kritik önemi her zamankinden daha da artmıştır.

Geleceğin mimarı onlardır

Öğretmenlerimizin özverili ve gayretli çalışmalarına rağmen, hâlâ sorunlarının altında ezildiklerini görmek bizim için son derece üzüntü vericidir. Şurası tartışmasız bir gerçektir ki; yüksek idealleri kafasında taşıyan, belirlediği kutlu hedeflere ulaşmak için çok mücadele veren bir yönetim anlayışının her şeyden önce geleceğin mimarı olan öğretmenleri memnun ve mutlu etmesi lazımdır.

Mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum

Çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan, fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyorum." 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı