Anahtar Kelimeler:

Eğitim almayan yönetici olamayacak

Eğitim almayan yönetici olamayacak

 CHP Parti Okulu başlattı     

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hafta sonu eğitim çalışması düzenlendi. Düzenlenen eğitim çalışmasında CHP Parti Okulu tarafından görevlendirilen öğretmenler tarafından verildi. Eğitim öncesi konuşma yapan CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, “Eğitme katılmayanların yönetimlerde artık yer almayacak” dedi.

İki gün eğitim verildi

CHP İl başkanlığında düzenlenen temel siyasi eğitim semineri hafta sonu düzenlendi. Düzenlenen eğitim seminerinin iki gün devam ettiğini ifade eden CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, “Genel merkezimi tarafından görevlendirilen eğitmenler tarafından yürütülen eğitim programına il örgütü olarak 25 kişi katıldı. İki gün boyunca süren eğitimde iletişim ve halkla ilişkiler, CHP tarihi, CHP programı, CHP tüzüğü, sosyal demokrasi ve sosyal proje konularında eğitim verildi” diye konuştu.

Projeler uygulanıyor

Parti eğitimlerini şart olduğunu belirten Kavlak, “Parti içerisinde eğitim almayan hiç kimse parti yöneticisi olmayacak bizler daha güçlü şekilde yeni nesillere aktarmak için çalışıyoruz. Bu eğitim üyelerimizin hakkı. Sorunları birlikte çözmek için çalışmalar yapıyoruz ve Eğitime katılan üyeler  5’erli  ekipler halinde hazırladıkları sosyal projeleri uygulayarak eğitimi tamamlayacaklar” ifadelerini kulandı

Devam ettirmesini bekliyoruz

Düzenlenen eğitim hakkında bilgi veren CHP Parti Okulu eğitmeni Tuğba Canlı, “Genel merkezi parti okulu olarak Kırıkkale il örgütümüzle birlikte olmak için geldik ve eğit verdik bizler iletişim ve halkla ilişkiler, CHP tarihi, CHP programı, CHP tüzüğü, sosyal demokrasi, ve sosyal proje konularında eğitim veriyoruz eğitim sonrası ise uygulamalı dersimiz var bu projeleri gerçekleştirmelerini istiyoruz. Eğitimlerimizin örgütümüz tarafından devam ettirmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli