Anahtar Kelimeler:

Korkmaz ailesinin mutlu günü

Korkmaz ailesinin mutlu günü

 Siyasiler bu düğünde buluştu

Atalay nikah şahidi oldu       

Kırıkkale’de iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Veli Korkmaz oğlu Salih Korkmaz’ı evlendirdi. Elif Özdamarlar ile Salih Korkmaz’ın nikah şahitliğini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ile eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat yaptı.

Önemli isimler katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, eski Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın oğlu Salih Korkmaz ile Elif Özdamarlar çiftinin nikah şahidi oldu. Gök düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı genç çiftlerin nikahlarını kıydı. Törende Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ile eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı genç çiftlerin nikah şahitliklerini yaptılar. Çiftin nikahını kıyan Saygılı, evlenme cüzdanını geline vermesi için Atalay’a takdim etti. Nikah sonrası çifte mutluluklar dileyen Atalay ve beraberindekiler, gelin ve damatla fotoğraf çektirdi.

En önemli güç kaynağıdır

Atalay, nikah töreninde yaptığı konuşmada, çifti tebrik ederek, Allah’tan hayırlı bir hayat nasip etmesini, Çiftin sağlıklı, huzurlu ve haneleri bereketli olarak yaşamalarını diledi. Atalay, “İnşallah güzel çocukları olsun. Onlara tavsiyem, ailenin değerini bilsinler. Aile kurumu Allah’ın bize bir lütfüdür. Hayattaki en önemli dayanaktır. Huzurlu bir aile insan için hayatta en önemli güç kaynağıdır. Bunu bilin” dedi.

Yoğun katılım oldu

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın oğlunun düğününe Bakanların yanı sıra müsteşarlar, Türk-iş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevlül Kavlak, eski Milletvekilleri Mikail Korkmaz, Sadık Avundukluoğlu, eski Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Turkcell Yönetim kurulu üyesi Recep Uzelli,  il müdürleri, siyasi parti il, ilçe yöneticileri, ilçe ve belediye Başkanları ile Kırıkkale dışından gelen kalabalık bir davetli grubu katıldı. İlahilerin söylendiği Salih ve Elif’in düğün törenleri geç saatlere kadar devam etti.

Korkmaz teşekkür etti

Düğün de bir konuşma yapan eski Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz “Genç çiftlerin düğün törenlerinde gerek Kırıkkale’den gerek ise Kırıkkale dışından gelen tüm davetlilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Her iki aileyi de mutlu etmişlerdir. Kendilerine sonsuz teşekkür ederim” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli