Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`de aşure izdihamı

Kırıkkale`de aşure izdihamı

 Vali’de katıldı…! 

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı`nda aşure dağıttı. Meydandaki programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ta katıldı.

Parti düzenledi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı`nda aşure dağıttı. Vali Ali Kolat dağıtım sırasında yaptığı konuşmada, aşurenin kaynaşma, birleşme ve gönül dostluğunun bir araya gelmesinde önemli bir unsuru olduğunu söyledi. Cumhuriyet Meydanı`nda 4 ayrı kazanda yapılan aşure dağıtımına Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay, AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra çokm sayıda kişinin katıldığı aşure dağıtımı sırasında özellikle kadırlar izdiham yaratırken, Belediye Başkanı Saygılı ile AK Parti İl Başkanı Akcay ve İl Genel Meclisi Başkanı Atalay, aşure dağıttı. Aşure içerisindeki malzemelerin ayrı birer Tat olduğunu belirten Vali Kolat, şöyle dedi:

Vali tebrik etti

"Hepsini karıştırır kaynatırsanız çok güzel bir lezzet ortaya çıkar. Bu tür geleneklerimizi, göreneklerimizi ve adetlerimizi devam ettiren herkesi kutluyorum." Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, Muharrem ayının ülkede, bütün dünyada birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine, insanlar arasında barışa, huzura ve mutluluklara vesile olmasını diledi. AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay da Muharrem ayı olmasından dolayı böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydetti.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu