Anahtar Kelimeler:

Tetik'i sevenleri uğurladı

Tetik

 Efsane isim vefat etti

Kırıkkalespor’da uzun yıllar görev yapan Feyzullah Tetik vefat etti. Tetik, Cumartesi günü Gürler Caminde kılınan cenaze namazını ardından Karacalı köyünde toprağa verildi. Tetik’in cenaze törenine spor camiasından çok sayıda katılan oldu.

Vefat etmişti

Kırıkkalespor’da uzun yıllar kalecilik ve Kaleci Antrenörlüğü yapan Feyzullah Resul Tetik  uzun zamandan bu yana tedavi gördüğü Ankara Gazi Hastanesinde hayata gözlerini yummuştu. 57 yaşında vefat eden Tetik’in cenazesi Cumartesi günü Gürler Camii’nde öğle namazını ardından kılınan cenaze namazının ardından Karacalı köyündeki aile mezarlığında defnedildi.

Yoğun katılım oldu

Tetik’in cenazesini Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez ilçe Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkalespor antrenörleri Nihat Baran, Mustafa Güven, Kırıkkalespor’un eski  teknik direktörleri Harun Aydoslu, Hüseyin Cengiz, eski futbolcular, forma giyen futbolcular, Tetik’in futbolcu arkadaşları, Antrenör Derneği yöneticileri ve çok sayıda spor sever katıldı. Cenaze namazı öncesi Feyzullah Tetik’in oğlu Koray ve Engin ile kardeşi Turgay Tetik taziyeleri kabul ettiler.

Uzun yıllar görev yaptı

1957 Karacalı doğumlu olan Koray Tetik Futbola 1975 yılında Kırıkkalespor alt yapısında başladı.  Uzun yıllar Kırıkkalespor kalesini koruyan Tetik daha sonra İl Özel İdarespor, Köy Hizmetlerispor, Ankara Köy Hizmetlerispor ve İstanbul Ramispor takımlarının formasını giymişti. Tetik Alanyaspor- İspartaspor-Alanya Belediyespor- Sandıklıspor – Kırıkkalespor- Alanyaspor ve geçtiğimiz sezon Azerbaycan`da Galatasaray Futbol Okulu`nda antrenörlük yapmıştı.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli