Anahtar Kelimeler:

Mehmet Atalay niye geldi?

Mehmet Atalay niye geldi?

  

Yerel basını birleştirecek mi?         

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay Kırıkkale’ye geldi. Atalay Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Ardından ise yerel basın temsilcileri ile toplantı yaptı.

KIRIKKALE ZİYARETİ

Atalay’ın Belediye ziyaretinde kendisine Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu ve cemiyet başkanları eşlik etti Atalay, Kırıkkale basının çok gelişmiş ve ileri bir düzeyde olduğunu vurgulayan Atalay bu konuda şehirde olumlu havanın etkili olduğunu belirtti Belediye Başkanı Mehmet Saygılı makamında ağırladığı Genel Müdür Mehmet Atalay’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Ziyarette yerel gazetelerin sorunları ve basın mesleğinin genel durumu konuşuldu.

SAYGILI ZİYARETİ

Kırıkkale basının çok gelişmiş ve ileri bir düzeyde olduğunu vurgulayan Atalay bu konuda şehirde olumlu havanın etkili olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da yerel basının çok önemli bir işlevi olduğunu belirterek bu konuda tüm basın kuruluşlarının sorumlu yayıncılık anlayışından kaynaklandığını ifade etti. Genel Müdür Mehmet Atalay ve beraberindeki heyet Saygılı’ya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek ziyareti sonlandırdılar.

GAZETE SAHİPLERİ İLE TOPLANTI

Mehmet Atalay ve kurum yetkilileri daha sonra yerel gazete sahipleri ile Polisevi’nde bir araya geldiler. Atalay, Kırıkkale’ye Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü açacaklarını söyledi. Yerel basının birleştirilmesi konusunda da çalışmaları olacağını belirtti. Kurum şubesi açılınca yerel basının haber ve gazete kalitesinin artacağı vurgulandı. Toplantıya internet basını davet edilmedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli