Anahtar Kelimeler:

Bizlerden sonra sizler geleceksiniz”

 Bizlerden sonra sizler geleceksiniz”

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat eğitim öğretim yılının açılması ile birlikte okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Vali Kolat, Süleyman Demirel Anadolu Lisesini, Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, Kız Meslek Lisesini ziyaret ederek okul yönetimlerinden bilgi aldı. Kolat gelecek için eğitim önemli olduğunu ifade etti.

Okulları ziyaret etti

Ziyaretler kapsamında Vali Ali Kolat ilk olarak Süleyman Demirel Anadolu Lisesini ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı. Okullarda büyük bir sıkıntı olmadığını ve eğitim öğretimin devam ettiğini belirten Kolat, “Bazı okullarımızda eksiklikler var onları da yerinde görerek ihtiyaçları gidereceğiz. Çocuklarımız öğretmenlere teslim. Budaya gelen çocuklarımız seçilerek gelen çocuklar buradan mezun olanlar iyi bir yerlere gelmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Eğitim çok önemli

Ziyaretler sırasında öğrencilerle sohbet eden Kolat, “Hep birlikte olarak eksikleri çözerek çalışmaları en iyi şekilde yapmalıyız. Eğitim öğretim oldukça önemli. Yerleştirme çıtamızı yükseltmemiz gerekli. Her bölüm de kendine göre yerleştirmeleri yükseltmeli. Kırıkkale sayısalda biraz daha başarılı, biz her alanda öğretmenlerimize öğrencilerimize destek veriyoruz” dedi.

Bölümleri gezdiler

Süleyman Demirel Lisesi ziyaretinin ardından Vali Ali Kolat Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, Kız Meslek Lisesini ziyaret ederek bilgi aldı. Kolat Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulunda anasınıfı öğrencileri ile birlikte çalışmalar yaptı. Kolat daha sonra Kız Meslek Lisesini ziyaret ederek bölümleri tek tek gezdi ve eksiklikleri dinledi eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanarak en iyi eğitim öğretimi vererek yerleştirmelerin en yüksek puanlarla en iyi yerlere öğrenciler yerleştirmek istendiğini söyledi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli