Anahtar Kelimeler:

İşi zorbalığa mı döktünüz?

İşi zorbalığa mı döktünüz?

Şimdi de adam dövüyorlar!

 

İstasyonda bile ücret istiyorlar!

 

Bunlara kim dur diyecek? 

Kırıkkale’de Belediye’nin gözetiminde parkomat işletmeciliği yapan şirketin elemanları işi hem zorbalığa dökmeye başladı ve hem de park alanı olmadığı halde bazı yerlerdeki araçlara park ücreti yazmaya başladı. Tabii bu durum soruna neden oluyor. Önceki gün çarşı ortasında bulunan ve Tiryaki Benzinliği olarak bilinen akaryakıt istasyonunda böyle bir olay yaşandı. İkstasyon içerisindeki alana aracını park etmeye çalışan Hüseyin Gazi Doluay isimli şahıs, Fatih Öcal isimli parkomat görevlisinin yanına gelerek araca park fişi keseceğini söylediğini belirtti.

Kendisine bunun mümkün olmayacağını, çünkü aracın istasyon içerisinde olduğunu söylediğini belirten Doluay, görevlinin “Ben yazarım… Araç bölge dışında ise sonradan silinir” dediğini söyledi. Olayı anlatan Doluay, “Olay bu şekilde başladı. Görevliye yazdırmam dedim. Bunun üzerine aracın dikiz aynasına telsizi ile vurdu ve zarar verdi. Akabinde ön sağ çamurluğa tekme attı” dedi. Aracından inerek görevliye engel olmaya çalıştığını söyleyen Doluay, görevli ile tartıştıklarını şirketten çalışan Özgür isimli bir başka görevli ile istasyon çalışanlarının kendilerini araladığını vurguladı.

Olay yerine gelen polis duruma müdahale ederken, görevliyi gözaltına aldı. Aracı zarar gören şahsın da ifadesine başvurdu. Aracın dikiz yan dikiz aynasında ve çamurluğunda hasar durumu tesbit edildi. Parkomat görevlisinin hem park alanı olmayan yerdeki araca fiş kesmeye çalıştığı ve hem de kavga ettiği öne sürüldü. Şehirde bir süredir bu ve benzeri olaylar sıklıkla yaşanmaya başladı. Şirketi denetleyen olmadığı için hemen her gün park yüzünden tartışma ve kavga çıkıyor. Bir çok kişi bu durumdan şikayetçi. Belediye’nin önemsemediği bu konu hakkında Emniyet ve Valiliğin gerekli çalışmayı yapması isteniyor.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli