Anahtar Kelimeler:

Kongre için kaç ekip çalışıyor?

Kongre için kaç ekip çalışıyor?

 

Ekiplere ve kamplara bölündüler!

AK Parti’de önümüzdeki süreçte yapılacak kongre için ayrı ayrı ekiplerin çalışma başlattığı öne sürülüyor. Kongrenin  bu bakımdan çok çekişmeli geçeceği kaydediliyor.

Farklı ekipler var

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nda kongre süreci başlıyor. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan kongre için teşkilat çalışması devam ederken, teşkilat haricinde de çalışma yapan ekipler olduğu belirtiliyor. İl başkanı ve yönetim değişikliğinin ardından boşta kalan isimlerin ayrı bir şekilde çalışma yürüttüğü, mevcut teşkilatın çalışmalarını sürdürdüğü ve bir de partiden yeni dönemde yeni umutlar bekleyen eski ve yeni bazı isimlerin de çalışma içinde oldukları öne sürülüyor.

Çarpışma yaşanacak

Şu anda üç veya dört ekibin kongre için çalışma içinde olduğu ifade edilirken, kongrenin ekiplerin karşılaşması veya çarpışmasına sahne olacağı iddia ediliyor. Bu bakımdan yapılacak kongre şimdiden dikkat çekmeye başladı bile. Ekiplerin kulisler yapmaya başladığı gelen bilgiler arasında. Fazladan başkan adayı çıkarma ihtimali de söz konusu olan kongre her bakımdan büyük çekişmeye sahne olacak gibi görünüyor. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli