Anahtar Kelimeler:

Bayrama özel mobil servis

Bayrama özel mobil servis

 Bayram için çalışma

Sağlık İl Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını aralıksız devam ediyor. Sağlık İl Müdürü Doktor Mustafa Uzun bayram öncesi hazırlıkların başladığını ve bayram günü kesim yerlerinde mobil araçlarla hizmet verileceğini ifade etti.

24 saat hizmet

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun’un yaptığı açıklamada, “Bayram tatili boyunca verilecek olan sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerek personel gerekse de ekipman takviyesi ile tedbirler alınmıştır. İl merkezi ve ilçelerde bulunan tüm hastanelerimizde Acil Sağlık Hizmetlerimiz 7 / 24 kesintisiz olarak verilmeye devam edecek olup; tatil süresince personel ve donanım yönünden güçlendirilmiştir” diye konuştu.

Takviye yapıldı

Ayrıca 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde bayram münasebetiyle gerekli tedbirler alındığını ifade eden Uzun, “Personel ve ekipman takviyesi yapılmıştır. Acil Sağlık Hizmetleri açısından hazır olduklarını ayrıca belirtmek isterim. Kurban Bayramı süresince de vatandaşlarımızın 112 Acil Sağlık Hizmetleri telefon hattını gereksiz yere meşgul etmemelerini, Hizmet kalitesi hizmetin süresi olan Acil Sağlık Hizmetlerini aksatmaması açısından özellikle istirham ediyoruz” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli