Anahtar Kelimeler:

Çat kapı kurumları geziyor

Çat kapı kurumları geziyor

 Komik oluyor ama olsun!       

Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, müdürlüğün yürüttüğü “Çat Kapı Masa Başı Egzersiz Projesi”nin devam ettiğini bildirdi.

3 ayrı yerde uygulama

Müdür Dr. Uzun Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Afet Müdürlüğü ve Halk Bankası’nda projenin uygulandığını belirterek şu bilgileri verdi;  “İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yürütülen, Çat Kapı Masa Başı Egzersiz Projesi kapsamındaki eğitimlerimiz Kamu kurumları ve Kamu Bankalarında uygulamalı olarak devam etmektedir. Aile ve sosyal il Müdürlüğüne çat kapı yaptık. İl Afet Müdürlüğü ve Halk Banka personeline masa başı egzersizleri uygulamalı olarak gösterilmiştir.

Kişi sayısı 480’e ulaştı

Masa Başında uzun süre hareketsiz kalmaları sonucunda insan vücudunda ne gibi kas iskelet sistemi hastalıklarına neden olduğu anlatılmış olup, masa başında yapılacak olan egzersizlerle bu hastalıklara yakalanma riskini azaltabilecekleri noktasında farkındalık oluşturulmuştur. Akabinde alınan GSM numaralarını günlük kurumsal SMS hattımızda hatırlatma mesajı bir ay boyunca atılacaktır. Son yaptığımız eğitimlerle ulaştığımız kişi sayısı 480 e ulaşmıştır. Çat kapı masa başı sağlık ekibimiz tüm hızıyla Masa Başında Çalışanlara yönelik eğitimlerine devam edecektir” dedi.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı