Anahtar Kelimeler:

Halk gününe yoğun ilgi

Halk gününe yoğun ilgi

 İlgi yoğun da, ya çözüm!           

Belediye Meclis salonunda gerçekleşen Halk Günü Etkinliğine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kalıcı çözüm arıyoruz

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 18. Halk Günü etkinliğinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi. Halk Gününde Bahçelievler Demiryolu caddesinden gelen vatandaşlarımız sorunlarını bizzat Başkan Saygılı ile paylaştılar. Başkan Saygılı, Demiryolları üzerindeki sıkıntıları bildiğini ve Devlet Demiryolları ile ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek geçici çözüm yerine kalıcı çözüm aradıklarını söyledi.

Fotoğrafı hediye etti

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mahallelerdeki çalışmaların hızla ilerlediğini sıra ile bu çalışmaların imkanlar dahilinde artacağını belirtti. Halk gününe katılan bir vatandaşımız Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Babası Kaya Saygılı’nın halıya dokuduğu portre fotoğrafı Başkan Saygılı’ya hediye ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da vatandaşımıza teşekkür etti.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli