Anahtar Kelimeler:

Pekdoğan ile Tekin iş ortağı mı?

Pekdoğan ile Tekin iş ortağı mı?

 Tekin’den iş mi aldı?

Söylenti ayyuka çıktı!

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan’ın CHP’nin önemli isimlerinden Gürsel Tekin’in desteği ile İzmir’de iş aldığı ileri sürülüyor.

İmar işi almış

Kırıkkale MHP camiası bir ilginç ve dikkat çekici iddia ile çalkalanıyor. İddiaya göre MHP’li Kırıkkale eski Belediye Başkanı ve 30 Mart seçimlerinin belediye başkan adayı Mustafa Pekdoğan, CHP’nin önemli isimlerinden Gürsel Tekin’in desteği ile İzmir’deki bir ilçe belediyesinden imar işi aldı. İşin yüklü miktarda olduğu ve Pekdoğan’ın bu işle ilgili çalışmalara başladığı ileri sürülüyor.

Ballı işi kapmış!

30 Mart seçimlerinde CHP’nin desteğini alan ve bu konuda temaslar yapan Pekdoğan’ın bu temasları seçimden sonra da sürdürdüğü ve Gürsel Tekin aracılığı ile iş kaptığı konuşuluyor. Pekdoğan hem hem kendisine ve hem de MHP’ye seçimi kaybettirirken, seçim sonrası ise kazançlı çıkan isim oldu. Meclis listesinden MHP’li olmayan bir çok kişi meclise girmeyi başardı. MHP ve MHP’liler kaybetti Pekdoğan ise kazandı.

Kaybeden hep MHP

MHP camiasında konuşulan bu iş durumunun büyük yankı yapması bekleniyor. Bir çok kişi yaşana bu duruma tepkili. MHP’liler, “Nedense her seçimde biz kaybediyoruz, birileri kazanıyor. Bunlar yollarına hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Seçim kaybediyor gibi görünüyorlar ama işte gördüğünüz gibi kaybettikleri bir şey yok. Kaybeden hep MHP ve MHP’liler” diyorlar.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli