Anahtar Kelimeler:

Müdürler değişecek mi?

Müdürler değişecek mi?

 13 müdür gidiyor mu?

Belediye bu gelişme ile çalkalanıyor!

Kırıkkale Belediyesi bir süredir eski müdürlerin yenileri ile değiştirileceğine dair haberler ile çalkalanıyor.

Korkmaz ekibi gidiyor

Kırıkkale Belediyesi’nde Veli Korkmaz döneminden kalma müdürler nihayet gidecek gibi. Yeni Başkan Mehmet Saygılı’nın bu konuda yapacağı uygulama bekleniyordu. Tolumda eski müdürlere yönelik tepki sürerken, Saygılı’da müdürleri değiştirmediği için tepki çekmeye başlamıştı. Özellikle sitemizde bu konuda yayınlanan köşe yazıları haberlerin dikkate değer bulunduğu bildiriliyor. 

Basın’dan başlanacak

Mehmet Saygılı’nın müdürleri değiştirmek için düğmeye bastığı konuşuluyor. Belediye içinde müdürler arasında büyük bir tedirginlik yaşanıyor. Kimse kimin görevden alınacağını bilmiyor. Ancak gelen bilgilere göre Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden başlanarak değişimin diğer müdürlüklere sıçrayacağı konuşuluyor.

Nasıl yapılacak?

Görevden alınan müdürlerin boş bırakılmayacağı onlara bir alt kadroda başka görevler yükleneceği ifade ediliyor. Yeni müdürlerden bazılarının kurum içinden atanacağı, bazılarının dışarıdan sözleşmeli olarak alınabileceği ve bazılarının da başka yollarda görevlendirilebileceği vurgulanırken, bunun yöntemlerinin araştırıldığı ve görevlendirilecek isimler üzerinde çalışma yapıldığı kaydediliyor.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli