Anahtar Kelimeler:

Her zaman vatandaşın yanındayız”

 Her zaman vatandaşın yanındayız”

  

 Köksal partide açıklama yaptı           

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Sel felaketinden dolayı zarar gören vatandaşları ziyaret etmek için Kırıkkale’ye geldi. Köksal İlk olarak parti binasında gazetecilerle bir araya gelerek açıklama yaptı Köksal, “Hem vatandaşları dinlemek hem de afatta zarar gören vatandaşları ziyaret için geldik. Bahşılı belediyesini ziyaret ederek gerekli çalışmaların devam etmesi için görüşeceğiz” dedi.

Vatandaşın yanındayız

AK Parti İl Binasında parti yönetimi ve gazetecilerle bir araya gelen Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaşanan sel felaketini değerlendirdi.  Köksal yağmurla birlikte yetkililerin hemen çalışmalara başladığını ve vatandaşlara anında cevap verildiğini söyledi.  Köksal, “Bahşılı bölgesinde hasar biraz daha fazla hasar tespitleri yapıldı.  Gerek tarım gerekse bayındırlık tespitlerini yaptı, yapacağımız bir şey varsa yüz yüze görüşeceğiz” diye konuştu.

Oyumuz arttı

Cumhurbaşkanlığı seçimin de değerlendiren Köksal, “İl başkanlığımız durmadan çalışıyor. Kırıkkale Yüzde 64 oy aldık.  Kırıkkale halkı bize her zaman destek veriyor teşkilatımız güzel çalışma yaptı, Kırıkkale olarak yine farkımızı gösterdik Türkiye ortalamasının yüzde 12 13 puan üstünde gösterdik oyumuzda artış oldu bize destek veriyorlar bizimde bu destekle sorumluluğumuz artıyor herkes gece gündüz çalışıyor” şeklinde konuştu.

Ekili alanlar zarar gördü

Yağmur dolayısı ile Bahşılı bölgesi biraz daha fazla zarar gördüğünü dile getiren Köksal “Tarım il müdürlü tespit yaptı 2 bin 700 dekar Ay çekirdeği Kılıçlar’da hisar köyünde 2 bin dekar sebze zararı var bunlar ilk tespitler kesin rakamlar bir haftada belli olur. Sistemin birinci bölümü hemen başladı o gece sabaha kadar hem belediye başkanımız hem de ekipler çalıştı herkes elinden geleni yaptı can kaybımız yok” dedi.

İncelemeler devam ediyor

Türkiye gündemi hakkında da açıklama yapan Köksal, “Lice’de ki PKK anıtının yapılması asla kabul edilir değil yapılacağı gibi yıkılacağını da biliyoruz. Orta huzur ortamına dinamit koymak istediler. Güvenlik güçlerimizde boş durmadı ve yıkılması gerekiyordu yıkıldı soruşturma yapılıyor elebaşı kimse ona göre ceza verilecek Türkiye’nin hiç bir yerinde böyle bir anıda müsaade edilmez. Bedeli askerlik için genelkurmay çalışmalarını yapıyor incelemeler devam ediyor” dedi.

Tek aday çıkacak

Köksal, “Başbakanlık için Milletvekilleri kararını yazdı. Adayımız belirlenecek ve genel kurula gideceğiz, çıkan karar herkes saygı duyar il yönetimlerimizde bazı iler dışında iki üç aday çıktı bunun dışında her yer tek aday çıktı delegelerimizin karşısına tek aday çıkacak. Adayımız büyük bir oy delegesi ile seçilecek ayın 28 ‘de cumhurbaşkanımız yemin edecek ve Türkiye Farklı Türkiye olacak ayın 28’den sonra yeni Türkiye başlayacak ve yeni bir heyecanla vatandaşa ve ülkemize daha çok hizmet edeceğiz. Hangi seçime girsek oy oranımız arttı bundan sonra ki secimde daha çok vatandaşa gideceğiz ve hizmetlerimizi anlatacağız. Ezidiler büyük bir çaba ile geliyorlar bunlar için çalışmalar gelen sayı ve orada ki duruma bağlı sınırımıza dayanmış büyük bir topluluk yok Türkiye’de o kadar sayıları çok değil. Büyük bir çoğunluğu Almanya’da yaşıyor” diye konuştu.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli