Anahtar Kelimeler:

Karafilik ailesinin mutlu günü

Karafilik ailesinin mutlu günü

 Düğün töreni yapıldı         

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik’in kızı Eda ile Sevgi-Zeki Ayar çiftinin oğlu Mehmet, Gök Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Çok sayıda davetli katıldı

Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ve Selma Karafilik çiftinin kızı Eda ile Sevgi ve Zeki Ayar çiftinin oğlu Mehmet Gök Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Karafilik ve Ayar aileleri konuklarını kapıda karşıladı düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.

Sevenleri yalnız bırakmadı

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karafilik ve Ayar aileleri yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi.

Ömür boyu mutluluklar

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik kızı Eda İle damadı Mehmet’e ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Düğün törenine sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli