Anahtar Kelimeler:

MHP MKYK Üyesi Halil Öztürk:

MHP MKYK Üyesi Halil Öztürk:

  

“Millet iradesi tecelli edecek”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhurbaşkanılğı seçimi ile ilgili çalışmaları son güne kadar devam etti. İlçe ziyaretleri sürdü ve son mesajlar da verildi.

İhsanoğlu kazanacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli olduğunu belirterek, ilk turda Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kazanacağını dile getirdi. MYK Üyesi Av. Öztürk, yüzde 60’a yakın bir oy ile Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun kazanacağına inandıklarını söyleyerek.

Birliği temsil etmeli

MHP Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmalarına katılan ve son olarak Yahşihan ilçesini ziyaret eden Halil Öztürk, burada vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Öztürk ziyaretlerde gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirtti ve “Cumhurbaşkanı devletin, milletin ve ülkenin birliğini temsil eder. Türkiye ya korku imparatoru yada demokrasiye inanmış bir Cumhurbaşkanı seçecek” dedi.

Kibir abidesi

Seçimin çok önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, “Yaşananları görüyorsunuz. Her şey ortada. Bunlara destek olan iye, olmayan kötü. Anında ters dönüyorlar. Açığını görmezden geleceksiniz, duymazdan geleceksiniz. Milletin bunu gördüğünü görüyoruz. İnşallah milletimiz Ekmeleddin Bey’e destek verecek. Artık bu yaşananlar sona erecek. Bunlarda öyle bir kibir var ki, bu laf bile onları tarif etmeye yetmiyor. Milletimiz de kibirden hoşlanmaz biliyoruz. Bunlara gereken dersi millet verecek. Millet iradesi tecelli edecek” diye konuştu. 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı