Anahtar Kelimeler:

Mahallelere el atılacak!

Mahallelere el atılacak!

 Tümü elden geçirilecek        

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale genelinde başlattığı yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Saygılı tüm mahalle ve sokaklardaki sorunların tespit edildiğini ve bir süre içerisinde hepsinin bitirileceğini ifade etti.

Hepsini tamamlayacağız

Kırıkkale Belediye yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kırıkkale’nin genel itibariyle sorunlu yol ve mahallelerini tespit eden Belediye, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale’de ara sokak arka sokak kalmaksın her yere el atacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale’mizde her şeyi tam anlamıyla ele aldık. Çalışma planlarımızı oluşturmuştuk ve uygulaması aşamasındayız. İnşallah kısa süre içerisinde hepsini tamamlayacağız” diye konuştu.

Hayata geçireceğiz

Son olarak Çalılıöz Mahallesinde asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür etti. Bu çalışmaların birkaç mahalle ile sınırlı kalmayacağını kaydeden Saygılı, “Vatandaşımız her zaman bizim yanımızda. İşlerimizi hayata geçirdikçe, talep ve isteklerde yavaş yavaş azalmaya başlıyor. Tabi ki vatandaşımıza ne yapsak az.  Lakin elimizdeki imkanlar doğrultusunda hareket etmek durumundayız. Tüm Mahalle ve sokakları elden geçireceğiz” dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu