Anahtar Kelimeler:

Şehitlik'te duygusal anlar

Şehitlik

 Şehitlik ziyaret edildi 

Vali Ali Kolat ve beraberindeki protokol ile STK temsilcileri Ramazan Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği’ni ziyaret etti.

Kur’an okundu

Ziyarette Vali Ali Kolat, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay Mustafa Sakarya, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Sabri Küyük, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, il protokolü, davetliler ve şehit aileleri katıldı. İlk olarak davetlilere,  Kur’an-ı Kerim tilaveti sunuldu. İl Müftüsü Bekir Gerek, şehitlerimiz için dua etti. Daha sonra Vali Ali Kolat, Şehit Kabristanlığını tek tek ziyaret ederek, şehit yakınlarıyla sohbet etti.

İyi bayramlar diledi

Vali Ali Kolat Şehit Kabristanlığı ziyaretinden sonra yaptığı kısa konuşmada, “Şehitlerimizle bayramlaşma vesilesiyle, ilimizin protokolünün katılımı ile buraya geldik. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Bizler bugün bu bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak bu şehitlerimizin yaptıkları fedakârlıklarından dolayıdır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu, daha güvenli bir ortam içerisinde nice bayramlara erişmemiz ümidiyle bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu